01 / 05 / 2024

Anfa Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Anfa Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Anfa Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bilgin Keskin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mart'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.



Anfa Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bilgin Keskin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu. 


Anfa Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında arsa, bina ve araziler almak, satmak üzerine gerekli inşaatları yapmak, kiralamak veya kiraya vermek, ayrıca Gayri menkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, Gayrimenkul mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap, devir ve ferağ etmek, kat karşılığı inşaat yapmak. Hafriyat, taşıma, nakliye, kara nakil vasıtalarını almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Devlet, özel ve tüzel kişilerin açmış olduğu ihalelere katılmak. İnşaat, alt yapı, üst yapı, tadilat, dekorasyon ve her türlü ithalat ihracat  yapmak. Restaurantlar açmak , işletmek ve devretmek. . Her türlü seyahat acenteleri kurmak, turistik tesisler açmak ve işletmek, devretmek. Her türlü elektrik, su Çelik konstrüksiyon işleri yapmak.



Geri Dön