15 / 05 / 2024

Bilgin Keskin

Bilgin Keskin

Anka Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bilgin Keskin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart 2014 tarihinde Kadıköy, Göztepe'de kuruldu.

Anfa Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Anfa Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bilgin Keskin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mart'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaşı ödeme açıklaması! Twitter'dan duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kurban Bayramı öncesi emekli ve memur maaşlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Bilgin, zam yapılan maaşlarla ilgili ödeme bilgisini paylaşarak 'Hayırlı olsun' mesajı verdi.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den akıl almaz zenginlik kriteri: Herkesin kapısında arabası var

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı olarak açıklanan 6 bin 391 liranın 891 lira aşağısında maaş almaya mecbur kalırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, duyanı hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜİK'in yüzde 78,6 olarak açıkladığı enflasyon oranlarını değerlendirdi. Bakan Bilgin, Temmuz'da asgari ücrete yapılan ara zam, emekli ve memur maaşlarında yapılacak artışlarla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bakan Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin EYT ve sözleşmeli işçilere ilişkin açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı milyonların beklediği asgai ücrete ek zam konusunu çözüme kavuşturduktan sonra sırada hangi kesime yönelik çalışma yapılacağına ilişkin bir takvim hazırladı. Bakan Bilgin, listenin ilk sırasında yer alan kesimi açıkladı.

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması! EYT'de son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı?

EYT yasasına ilişkin son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte EYT’ye ilişkin son detaylar...

Asgari ücrete ek zam görüşmesi öncesi Bakan Bilgin bombayı patlattı! Kritik seviyeyi açıkladı

Asgari ücrete ek zam konusunu görüşen işçi sendikaları ve hükümet bugün maaşa yapılacak artışın ne kadar olacağını belirleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam toplantısına girmeden kritik açıklamalar yaptı.

Asgari ücrete ek zam çalışmasında son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin o adımı atacak

Asgari ücrete yapılacak ek zam öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den peşe peşe sıcak adımlar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, dün yaptığı konuşmada ek zammın miktarının açıklanacağı tarihi duyurmuştu. Bilgin açıklama öncesi diplomasi trafiğini sıklaştırdı.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin tarih verdi!

Asgari ücret zammına dair çeşitli formüller öne çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammı için tarih verdi. İşte detaylar….

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete ara zam miktarının açıklanacağı tarihi duyurdu

Hükümetin asgari ücrete yapacağı ara zamla ilgili çalışmalar son şeklini aldı. Kamuoyunda asgari ücrete yapılacak zamla ilgili haberler gündemin ilk sıralarını meşgul ederken herkesin merakla beklediği tarihi Bakan Bilgin duyurdu. İşte detaylar...

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Bilgin, ilk sinyali verdi

Son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı hakkında umut veren açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, "Görüşme sürüyor, önümüzdeki hafta açıklayacağız." dedi.

Bakan Bilgin'den emekli ve memuru heyecanlandıran flaş açıklama

Son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, emekli ve memurlara müjde verdi. Bakan Bilgin "Emekli ve memurlara temmuz ayında enflasyon farkının üzerinde zam yapacağız." dedi.

Bakan Bilgin'den asgari ücrete Temmuz'da ek zam açıklaması: İşte enflasyon farkıyla hesaplanan asgari ücret maaşı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hükümetin memurları kapsayan 3600 ek gösterge düzenlemesinden sonra asgari ücretli ve emeklilere de Temmuz zammıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bilgin, zam çalışmalarında 'enflasyon' farkını dikkate alacaklarını ifade etti.

Bilgin Keskin Haberi

Bilgin Keskin

Anka Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bilgin Keskin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu. 


Anka Asfalt Yol İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında arsa, bina ve araziler almak, satmak üzerine gerekli inşaatları yapmak, kiralamak veya kiraya vermek, ayrıca Gayri menkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, Gayrimenkul mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap, devir ve ferağ etmek, kat karşılığı inşaat yapmak. Hafriyat, taşıma, nakliye, kara nakil vasıtalarını almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Devlet, özel ve tüzel kişilerin açmış olduğu ihalelere katılmak. İnşaat, alt yapı, üst yapı, tadilat, dekorasyon ve her türlü ithalat ihracat  yapmak. Restaurantlar açmak , işletmek ve devretmek. . Her türlü seyahat acenteleri kurmak,...