10 / 05 / 2024

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Bilgin, ilk sinyali verdi

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Bilgin, ilk sinyali verdi

Son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı hakkında umut veren açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, "Görüşme sürüyor, önümüzdeki hafta açıklayacağız." dedi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı bir canlı yayında, temmuz ayında emekli ve memurlara yapılacak zamla ilgili konuştu.

Bilgin konu hakkında "Enflasyon ne gerçekleşirse onun üzerinde kamu çalışanlarımızı koruyan bir oranda ilave zam yapacağız. Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler." dedi Asgari ücret konusuna da değinen Bilgin, "Görüşmeler sürüyor, önümüzdeki hafta açıklayacağız" ifadelerini kullandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön