03 / 05 / 2024

Angelina Jolie ve Brad Pitt İstanbul'dan ev alacak!

Angelina Jolie ve Brad Pitt İstanbul'dan ev alacak!

Say Yapı, dünyaca ünlü tasarımcı Starck'ın da ortağı olduğu yoo ile yooistanbul'u kuruyor. Ulus'taki projeyi bekleyenler arasında Brad Pitt, Angelina Jolie çiftinin de olduğu söyleniyor



SAY Yapı dünyanın ilk ve tek global tasarım, emlak, yatırım ve geliştirme şirketi yoo ortaklığıyla İstanbul'da yeni bir projeye başlıyor. Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit, Ulus'taki 250 milyon dolarlık yooistanbul Projesi'nin Aralık 2010'da tamamlanacağını söyledi. Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck ve dünyanın en etkili emlak gelişim uzmanlarından sayılan John Hitchcox'un şirketi yoo'nun Say Yapı ile Ulus'ta yapacağı projenin tanıtımı 2 Ekim'de Starck'ın da katılımıyla yapılacak.

ÜNLÜLER HEYECANLANDI

Projenin sadece Türkler'e değil, yoo'nun yabancı müşterilerine de pazarlanacağını söyleyen yooistanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Hertz, dünyanın yakından tanıdığı birçok ünlü müşterilerinin yooistanbul için heyecanlandığını belirtti. Ünlü müşterilerin kimler olduğu hakkında ise Hertz `Aralarında pop starlar da var, Hollywood starları da...' dedi. yooistanbul projesinin ailelere yönelik bir proje olacağını kaydeden Hertz `O zaman Brad Pitt ve Angelina Jolie olabilir mi' sorusuna `Olabilir' cevabını verdi.

M2'Sİ 12 BİN DOLAR

yooistanbul'un tasarımını Starck'ın yapacağını belirten Yiğit, fiyatların henüz netleşmediğini ama metrekaresinin 10-12 bin dolar civarında olmasını beklediklerini söyledi. yooistanbul, Say Yapı'nın Ulus'taki 22 bin metrekarelik arazisi üzerine kurulacak. Yiğit `Projenin finansmanı, Say Yapı'nın özkaynaklarından karşılanacak. Sonraki projelerde ise prensipte Yoo ile finansman anlaşmamız var. Ayrıca 5 yıl içinde yapılacak 1.5 milyar dolarlık 5 projenin İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da inşa edilecek' dedi.

Emlak her zaman en iyi yatırımdır

Türkiye'yi muhteşem bir ülke olarak nitelendiren yoo Yönetim Kurulu Başkanı John Hitchcox, dünyanın zor bir zamandan geçtiğini söyledi. Evin her zaman en iyi yatırım olduğunu belirten Hitchcox `Mortgage sistemi bir süre felç oldu. Bu aynı zamanda bir gebeliktir. Daha önce de 2-3 kriz gördüm, bu nedenle yeniden başlamanın zamanı geldi' dedi.
Star

Say Yapı'dan 250 milyon dolarlık "Yooistanbul" projesi


Geri Dön