03 / 05 / 2024

Anka Hafriyat Nakliyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Anka Hafriyat Nakliyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esra Türkmen, Ozan Filiz ve Sevgi Filiz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Anka Hafriyat Nakliyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esra Türkmen, Ozan Filiz ve Sevgi Filiz ortaklığında kuruldu.

Anka Hafriyat Nakliyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapabilir, satın alabiliri yada satabilir, kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı ve hasılat paylaşımı esasına dayalı binalar yapabilir. 2.Şirket, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özelsektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapabilir ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa edebilir kiraya verebilir, kiralık alabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Geri Dön