27 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy'de 288 bin TL'ye! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Anka Yapı Evim Kadıköy'de 288 bin TL'ye! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 288 bin TL'den başlıyor. Daire sahibi olmak isteyen müşteriler için faizli, faizsiz ve peşinde indirimli 3 farklı seçenek sunuluyor...



Anadolu Yakası'nda Fikirtepe'de hayata geçirilen  Evim Kadıköy  projesi,  Anka Yapı  tarafından yükseliyor. Evim Kadıköy projesinde toplam 2 bin 500 daire ile 3 etap bulunuyor. 


İlk etabında toplam 550 dairenin yer aldığı Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde daire fiyatları 288 bin liradan başlıyor ve yükseliş gösteriyor. Toplam arsa alanı 38 bin 600 metrekare olarak belirlenen Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde daire teslimlerinin 22 ay sonra yapılması öngörülüyor. 


Mimarisinde AE Mimarlık'ın imzasının bulunduğu Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde yeşil alana toplam 17 bin 400 metrekarelik kısım ayrıldı. Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde yer alan dairelerin birçoğu Tarihi Yarımada, Adalar, Harem, Marmara Denizi ve Haydarpaşa manzarasına sahip. Anka Yapı Evim Kadıköy'de ayrıca 2500 metrekare alandan meydana gelen 13 dükkan yer alıyor. 



Anka Yapı Evim Kadıköy projesinin sosyal yaşam alanlarında koşu parkuru, geniş yürüyüş alanları, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa, sauna ile buhar odası bulunuyor. Anka Yapı Evim Kadıköy'ün ilk etabında ayrıca butik çarşı yer alıyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy'de sosyal yaşam alanlarının yanı sıra rezidans hizmetleri de bulunuyor. Bu hizmetlerin içinde concierge, 24 saat güvenlik, resepsiyon, business center, depo hizmetleri, salon-lounge, özel sinema salonu, kütüphane ve okuma odası da yer alıyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy de 288 bin TL ye! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!


Anka Yapı Evim Kadıköy fiyatları!

46,40 metrekarelik alana sahip stüdyo dairelerin fiyatları 288 bin TL'den,

70,30 metrekarelik alana sahip 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 362 bin 500 TL'den,

103,00 metrekarelik alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 583 bin TL'den,

152,14 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 841 bin TL'den başlıyor.



Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme koşulları 3 şekilde karşımıza çıkıyor. 

1-) Projede daire fiyatının tamamını peşin ödeyen müşteriler için yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. 

2-) Eğer daire bedelinin yarısı ödenirse geri kalan yüzde 50'lik kısmı için 36 ay faiz uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor.

3-) Diğer bir ödeme seçeneğinde ise yüzde 25'lik oranda peşin ödeme yapılıyor. Geri kalan kısım faiz uygulanarak 48 ay taksitlendiriliyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy adres bilgileri: Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbul


Anka Yapı Evim Kadıköy satış ofisi iletişim

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön