28 / 04 / 2024

Anka Yapı Fikirtepe iletişim!

Anka Yapı Fikirtepe iletişim!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı Fikirtepe iletişim kapsamında projenin iletişim bilgileri telefon ve web adresi gibi detaylar haberimizde yer alıyor



Anka Yapı projelerinden geçtiğimiz günlerde satışa çıkan ve Anadolu Yakası'nın kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe'de kalan Evim Kadıköy projesi kapsamında 3 etap ve toplam 2 bin 500 konut yer alıyor. İlk etabın satışa çıktığı  Anka Yapı  Fikirtepe'nin satışa çıkan bu ilk etabında 550 daire yer alıyor. Anka Yapı Fikirtepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor


Anka Yapı Fikirtepe iletişim!


Anka Yapı Fikirtepe Evleri'nde yer alan konutlar 1 oda 1 salon evlerle 5 oda 1 salon evler arasında değişen tipte tasarlandı. Projedeki konutların alanları 39 metrekarelik genişlikten başlıyor ve 120 metrekarelik genişliğe kadar ulaşıyor. 


Anka Yapı Fikirtepe iletişim!


70 bin metrekarelik arsa alanına sahip  Evim Kadıköy  Evleri'nde konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. Normal konut fiyatları ise 220 bin TL'den başlıyor. Teslimler ise 2015'te yapılacak. Anka Yapı Fikirtepe iletişim kapsamında 444 38 11 numaralı telefonlarla satış ofisine ulaşılıyor. 


Anka Yapı Fikirtepe iletişim!


Anka Yapı Fikirtepe Evim Kadıköy Evleri'ndeki ödemelerde yüzde 50 oranında peşinat verildiğinde 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Bu durumda peşinatlar 110 bin TL'den başlıyor ve faizsiz taksitler 4 bin 583 TL'den başlıyor. 


Anka Yapı Fikirtepe iletişim

Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://www.evimkadikoy.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön