30 / 04 / 2024

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi kuruldu!


Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.



Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu MOBİLYA Büro, okul, ibadethane, otel, lokanta, sinema, tiyatro vb. kapalı alanlar için mobilya imalatı (taş, beton, seramikten olanlar hariç) (vestiyer, dosya dolapları, mihraplar, minberler, kürsüler, öğrenci sıraları, büro tipi sandalye ve koltuklar, vb.) MEDİKAL Cerrah tıbbi ve ortopedik alet ve cihazların toptan ticareti, TEMİZLİK Binaların genel temizliği (daire, apartman, büro, fabrika, kurum, mağaza vb. her türlü binanın genel temizliği dahil, pencere, baca, sanayi makinesi, vb. uzmanlaşmış temizlik faaliyetleri hariç) REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.)


Geri Dön