30 / 04 / 2024

Ankara Bahçelievler'in yolları yenileniyor!

Ankara Bahçelievler'in yolları yenileniyor!

Asfalt sezonunda Çankaya’nın dört bir yanında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, bu yıl Bahçelievler’de asfaltsız yol bırakmayacak.




Asfalt sezonunda Çankaya’nın dört bir yanında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, bu yıl Bahçelievler’de asfaltsız yol bırakmayacak. Çalışmaların hızla devam ettiği semtte bir sokakta freze çalışması sürerken diğer sokakta tam kaplama yapılarak en kısa sürede bölgedeki çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor.


Asfalt sorunu yaşamayan bir Çankaya hedefiyle çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, Bahçelievler’de asfaltları yenilemeye devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği semtte, bir sokakta freze çalışması sürerken diğer sokakta tam kaplama yapılarak en kısa sürede bölgedeki çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor.


Başkentin en köklü mahallelerinden olan Bahçelievler’in sokaklarında yapılan yenileme çalışmaları bölge halkını da memnun ediyor. Yollar, koordineli çalışma sistemi ile en hızlı ve kaliteli bir şekilde yenileniyor.


Geride bıraktığı iki sezonda 272 bin ton asfalt döken Çankaya Belediyesi, bu sezon da Çankaya sokaklarına 200 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyor. Asfalt sorunu yaşamayan bir Çankaya hedefiyle yola çıkan ve ilçede yer alan 124 mahallenin 102’sinde tam kaplama, onarım ve yama çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdüren Belediye, bugüne kadar 34 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Asfalt sezonunda geçen yılın hedefine ulaşmak için tüm birimleriyle sokaklara çıkan Çankaya Belediyesi, çalışmalarını Kasım ayına dek sürdürecek. 


Çankaya Belediyesi


Geri Dön