17 / 05 / 2024

Ankara Bahçelievler yol çalışmaları

Ankara Bahçelievler yol çalışmaları

Asfalt sezonunda Çankaya’nın dört bir yanında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, bu yıl Bahçelievler’de asfaltsız yol bırakmayacak.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Halk GYO Bahçelievler 1 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 1" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 2 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 2" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 1 binası 2018 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1" binasının 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Bahçelievler 2 binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 2" binası 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Halk GYO Bahçelievler 1 ve 2 binası 2017 değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1 ve 2" binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binası değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Bahçelievler binası değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Bahçelievler'in yolları yenileniyor!

Asfalt sezonunda Çankaya’nın dört bir yanında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, bu yıl Bahçelievler’de asfaltsız yol bırakmayacak.

Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler 1 Bina'nın değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankara merkezki Bahçelievler 1 Bina'nın 2015 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Bahçelievler yol çalışmaları Haberi

Ankara Bahçelievler yol çalışmaları


Asfalt sezonunda Çankaya’nın dört bir yanında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, bu yıl Bahçelievler’de asfaltsız yol bırakmayacak. Çalışmaların hızla devam ettiği semtte bir sokakta freze çalışması sürerken diğer sokakta tam kaplama yapılarak en kısa sürede bölgedeki çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor.


Asfalt sorunu yaşamayan bir Çankaya hedefiyle çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, Bahçelievler’de asfaltları yenilemeye devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği semtte, bir sokakta freze çalışması sürerken diğer sokakta tam kaplama yapılarak en kısa sürede bölgedeki çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor.


Başkentin en köklü mahallelerinden olan Bahçelievler’in sokaklarında yapılan yenileme çalışmaları bölge halkını da memnun ediyor. Yollar, koordineli çalışma sistemi ile en hızlı ve kaliteli bir şekilde yenileniyor.


Geride bıraktığı iki sezonda 272 bin ton asfalt döken Çankaya Belediyesi, bu sezon da Çankaya sokaklarına 200 bin ton...