27 / 04 / 2024

Ankara Batı Bahçe Evleri projesi!

Ankara Batı Bahçe Evleri projesi!

Firma: Şah-Taş İnşaat

Proje: Batı Bahçe Evleri

Ankara Batıkent bölgesinde inşa edilen Ankara Batı Bahçe Evleri projesi Şah-Taş İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Satış sürecine devam edilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...



15 bin 77 metrekare alan üzerinde konumlanan Şah-taş İnşaat  Batı Bahçe Evleri  satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Ankara  Batı Bahçe Evleri projesi, Ankara Batıkent'te inşa ediliyor.


Ankara Batı Bahçe Evleri projesi!


Toplam 69 adet dairenin yer aldığı Batı Bahçe Evleri, Şah-Taş İnşaat projesi olarak yaşama geçiriliyor. Teslimlerin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Şah-Taş İnşaat Batı Bahçe Evleri fiyat bilgileri için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Satış sürecine devam edilen Ankara Batı Bahçe Evleri projesi kapsamında konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Ankara Batı Bahçe Evleri projesi!


Ankara Batı Bahçe Evleri projesi kapsamında;  kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, fitness merkezi, buhar odası, çok amaçlı spor sahası, dinlenme alanları, yeşil alanlar gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Batı Bahçe Evleri satış ofisi adres: Turgut Özal Mahallesi 2263 Sokak No:4 Batıkent / Ankara  


Batı Bahçe Evleri iletişim

Telefon: 0533 488 61 99 - 0553 289 23 23 

Web adresi : www.batibahceevleri.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön