06 / 05 / 2024

Ankara Çankaya'ya 26 yeni park!

Ankara Çankaya'ya 26 yeni park!

Üçüncü yılına yeni yatırım projeleri ile giren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı süren ve 2016 yılında tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak parklarda incelemelerde bulundu.




2016 yılında 26 yeni parkı Çankaya’ya kazandıracak olan Çankaya Belediyesi’nin yeni park çalışmaları hızla devam ediyor.


İlçenin birçok farklı mahallesinde süren çalışmaları, Başkan Alper Taşdelen yerinde inceledi. Beraberinde Başkan Yardımcıları ile Aşağı Öveçler, Ata, Huzur, Keklikpınarı, Karapınar ve Malazgirt Mahallelerinde süren çalışmaları inceleyen Taşdelen, parkların aşamalarıyla ilgili bilgi aldı.


YIL SONUNA KADAR 26 YENİ PARK TAMAMLANACAK


500’ün üzerinde park ve yeşil alanıyla dikkat çeken Çankaya’da yıl sonuna kadar 26 yeni parkın tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Taşdelen, bir taraftan da var olan parkların bakım ve onarımlarının yapıldığını belirtti. Taşdelen, 52 parkın ise büyük çaplı revizyonla baştan aşağı yenilendiğini ifade etti.


Parklar hakkında bilgi alan Çankaya Belediye Başkanı, son olarak Zafertepe Mahallesi’nde yapılan yeni kreşte de incelemelerde bulundu. 

 



Çankaya Belediyesi



Geri Dön