08 / 05 / 2024

Çankaya yeni park

Çankaya yeni park

Üçüncü yılına yeni yatırım projeleri ile giren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı süren ve 2016 yılında tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak parklarda incelemelerde bulundu.

Çankaya'daki park sayısı 500'e tamamlanacak!

Ankara’nın en yeşil ilçesi olan ve yapımı süren yeni parklarla bu özelliğini pekiştirecek Çankaya’da çalışmaların tamamlanması ile birlikte 50 bin metrekarenin üzerinde yeni yeşil alan halkın hizmetine sunulacak.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

Çankaya yeni park Haberi

Çankaya yeni park


2016 yılında 26 yeni parkı Çankaya’ya kazandıracak olan Çankaya Belediyesi’nin yeni park çalışmaları hızla devam ediyor.


İlçenin birçok farklı mahallesinde süren çalışmaları, Başkan Alper Taşdelen yerinde inceledi. Beraberinde Başkan Yardımcıları ile Aşağı Öveçler, Ata, Huzur, Keklikpınarı, Karapınar ve Malazgirt Mahallelerinde süren çalışmaları inceleyen Taşdelen, parkların aşamalarıyla ilgili bilgi aldı.


YIL SONUNA KADAR 26 YENİ PARK TAMAMLANACAK


500’ün üzerinde park ve yeşil alanıyla dikkat çeken Çankaya’da yıl sonuna kadar 26 yeni parkın tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Taşdelen, bir taraftan da var olan parkların bakım ve onarımlarının yapıldığını belirtti. Taşdelen, 52 parkın ise büyük çaplı revizyonla baştan aşağı yenilendiğini ifade etti.


Parklar hakkında bilgi alan Çankaya Belediye Başkanı, son olarak Zafertepe Mahallesi’nde yapılan yeni kreşte de incelemelerde bulundu. 



Çankaya...