05 / 05 / 2024

Ankara Gölbaşı'nda 80 adet imarlı arsa satılacak

Ankara Gölbaşı'nda 80 adet imarlı arsa satılacak

Ankara Gölbaşı Koparan'da bulunan 80 adet imarlı arsa satışa çıkarıldı



Ankara Büyükşehir Belediyesi Proje Organizasyon İnşaat Doğalgaz İç ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi,  Ankara  Gölbaşı Koparan'da bulunan arsalarını satışa çıkardı. 80 adet imarlı arsanın alanları 1000'er metrekare. Parsellerin satışı kapalı teklif usulü ile yapılacak.

İhale, 1 Şubat 2010 tarihinde, saat 14.30'da Dikmen Caddesi, Yeşilvadi Sokak, Çankaya adresinde yapılacak. İhale şartnamesi 29 Ocak 2010 tarihi, saat 17.00'ye kadar şirket merkezinden temin edilebilecek. İlgilenenlerin tekliflerini ihale tarihinde saat 12.00'ye kadar şirket merkezindeki evrak servisine teslim etmeleri gerekiyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ankara Gölbaşı'nda imarlı 80 arsa satışa çıkıyor

Ankara'da arsa satışlarına yenileri ekleniyor.  Elde edilen bilgilere göre son olarak  imarlı 80 arsa için daha ihaleye çıkılacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Proje Organizasyon İnşaat Doğalgaz A.Ş. ,  Gölbaşı ilçesinde her biri biner metrekarelik büyüklüğe sahip olan imarlı 80 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam büyüklüğü 80 bin metrekareyi buluyor.
Alınan bilgilere göre biner metrekarelik 80 arsanın satışı, kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek. Satış ihalesi için belirlenen tarih ise 1 Şubat 2010 İhaleye katılmak isteyenler ilgili şartnameyi 29 Ocak'a kadar  Ankara Büyükşehir Belediyesi Proje Organizasyon şirketinden temin edebilecek. 
Milliyet


Geri Dön