29 / 04 / 2024

Ankara Gölbaşı'nda KDV'den muaf arsa fırsatı!

Ankara Gölbaşı'nda KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında başkent Ankara'da yer alan imarlı arsa da mevcut. Söz konusu arsanın satış fiyatı 560 bin TL olarak belirlendi.



Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başkent Ankara'da yer alan imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan Kasım ayı ihale ilanları arasında başkent Ankara'da yer alan imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki öne çıkan detaylara göre, satışa çıkarılan  imarlı arsa  Ankara  ili, Gölbaşı ilçesi, Karaali Mahallesi'nde yer alıyor.

Ankara Gölbaşı nda KDV den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 06040112466 olarak belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 2.000,00 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaya göre, hazine hissesinin de 2.000,00 metrekare şeklinde açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 560 bin lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 112 bin Türk Lirası olarak açıklandı.


Geri Dön