28 / 04 / 2024

Milli Emlak 28 bin liraya konut imarlı arsa satacak! Bu KDV'den muaf arsa fırsatını aman kaçırmayın!

Milli Emlak 28 bin liraya konut imarlı arsa satacak! Bu KDV'den muaf arsa fırsatını aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 28 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. Bu KDV'den muaf arsa fırsatını aman kaçırmayın....



Arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler tarafından merakla beklenen ve araştırılan 2023 yılı Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 28 bin 70 liraya konut imarlı arsa satacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, arsa ve arazi satış ihalelerini peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı ihale ilanına göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa Kırıkkale ilinin Balışeyh ilçesinde yer alıyor. 

Milli Emlak 28 bin liraya konut imarlı arsa satacak! Bu KDV den muaf arsa fırsatını aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından resmi web sitesinde yayımlanan söz konusu ilana göre, satışa sunulan arsa Kulaksız Mahallesi'nde yer alıyor. Yayımlanan söz konusu ilana göre satışa çıkarılan konut imarlı arsanın satış ihalesi 12 Ocak 2023 tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 71030100281 olarak belirtildi. Yine resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan arsanın alanı 401,00 metrekare olarak açıklandı.


Geri Dön