28 / 04 / 2024

Ankara Golfkent daire fiyatları!

Ankara Golfkent daire fiyatları!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent daire fiyatları 164 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Golfkent Evleri Eskişehir Yolu üzerinde yer alıyor. Golfkent Evleri Ankara'da yüzde 30 peşinat ile ödemeler yapılıyor...




Golfkent Evleri projesi  Ankara  Eskişehir Yolu üzerinde yer alıyor.  Golfkent  Evleri Ankara projesi  Turyap  tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Golfkent daire fiyatları bilgisini vermeden Ankara Golfkent Evleri'nin detaylarından bahsedelim. 


Turyap Golfkent Evleri projesi 2 bin 640 adet daireden meydana geliyor. Ankara 1+1'den 5+1'e kadar daire tipinin tasarlandığı Golfkent Evleri projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. 


Golfkent Evleri Ankara projesinde çocuk oyun alanları, golf sahası, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Ankara Golfkent daire fiyatları!


Ankara Golfkent daire fiyatları 164 bin liradan başlayarak yükseliyor. Golfkent Evleri Ankara teslim tarihi ilk etapta 2013 yıl sonu olarak belirlenirken, ikinci etapta 24 sonra olarak belirtiliyor.


Golfkent Evleri Ankara satış ofisi ile 0312 299 02 20 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Golfkent Evleri Ankara ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.



Golfkent Eskişehir Yolu ulaşım


Ankara Golfkent daire fiyatları!


Golfkent Evleri Ankara iletişim

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön