28 / 04 / 2024

Golfkent daire fiyatları!

Golfkent daire fiyatları!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Golfkent daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Golfkent Evleri Turyap imzasıyla Batıkent bölgesinde yükseliyor...




Golfkent Evleri  Turyap  tarafından inşa ediliyor. Turyap  Golfkent  Evleri  Ankara  Batıkent'te hayata geçiriliyor. Golfkent daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


Ankara Golfkent Evleri projesinde 1+1 konut tiplerinden 5+1 konut tiplerine kadar alternatifler sunuluyor. Golfkent Evleri Ankara projesi 2 bin 640 adet konuttan oluşuyor.


Turyap Golfkent Evleri Ankara projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. Turyap Golfkent Ankara projesi içerisinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness center, golf sahası, yürüyüş yolları, otopark alanları bulunuyor.


Golfkent daire fiyatları!


Konut büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayarak değiştiği Golfkent daire fiyatları 164 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Golfkent Evleri Turyap ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.


Ankara Golfkent teslim tarihi ilk etapta bu yıl sonu olarak belirlendi. Turyap Golfkent teslimleri ikinci etapta ise 24 ay sonra olarak açıklandı. Golfkent Evleri Ankara'da 1 milyon 260 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Ankara Golf Kent Turyap satış ofisi!

Ankara Golf Kent Turyap adres : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Ankara Golf Kent Evleri nerede?


Golfkent daire fiyatları!


Ankara Golf Kent Turyap iletişim bilgileri

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön