02 / 05 / 2024

Ankara Konağı kiraya verilecek!

Ankara Konağı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Konağı'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...



Ankara Konağı, Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından ihaleyle kiraya verilecek.

Keçiören'de Şehit Polis İbrahim Kaplan Parkı içindeki iki katlı  Ankara  Konağı binası zemin katının, Sivil Toplum Kuruluşu tarafından işletmesi amacıyla; 3 yıllığına kiralanacak. İhale, 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:20 de Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilecek.

İhale ilanı: 
KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İHALE İLANI
1 - İlçemiz Etlik mahallesinde Yeni Etlik Caddesi No:161 adresinde bulunan, imarın 9259 ada bitişiği Yeni Etlik Caddesi ile 227.Sokağın kesiştiği yer olan ve Şehit Polis İbrahim Kaplan Parkı içinde 12.80 m x 14.00 m = 179.20 m² lik 2 katlı Ankara Konağı binası zemin katının, Sivil Toplum Kuruluşu tarafından işletmesi amacıyla; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine istinaden Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihale neticesinde 3 yıllığına kiraya verilecektir.

2 - İhale 23 / 05 / 2019 Perşembe Günü saat 14.20 de Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır.

3- İhale konusu kiralama işinin aylık muhammen bedeli 350,00 (ÜçyüzelliTürkLirası )TL. /Ay dır.

4 - İhale konusu kiralama işinin geçici teminat bedeli, 3 yıllık muhammen bedelin % 3’ü tutarındaki 378,00 TL dir. ( 2886 sayılı D.İ.K. nun 26. maddesine göre Tedavüldeki Türk Parası ya da Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz Teminat Mektupları cinsinden verilebilir.)

5 - İsteklilerde aranılan şartlar ve belgeler :
a - İhaleye iştirak Dilekçesi.
b - Nüfus Cüzdanı fotokopisi
c - İkametgah Belgesi.
d - Yasal tebligat adresini belirten imzalı adres beyanı.
(İhaleye vekaleten katılanlar da yukarıdaki belgeleri ibraz edeceklerdir.)
e - Geçici Teminat bedelinin Belediye Veznesine ödendiğine dair makbuz .
f - Şartname bedelinin Belediye Veznesine ödendiğine dair makbuz .
g - Kiracılık ilişkisinden, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisinden dolayı Belediyemize borcu olmadığına dair belge. ( Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak.)
h - Kiracılık ilişkisinden dolayı ,Belediye ile icralık yada mahkemelik bir davanın devam edip etmediğine dair bilgi içeren belge. ( Belediye Hukuk İşleri Müdürlüğünden alınacak.)
ı - Tüzel Kişiler için Noter tasdikli Tescil Belgesi.
j - Tüzel Kişiler adına ihaleye iştirak eden kişilerin Noter tasdikli Yetki Belgesi.
k - Tüzel Kişiler adına ihaleye iştirak eden kişilerin Noter tasdikli İmza Sirküsü.

6 - - İhaleye Katılamayacak olanlar :
a - 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6. maddesinde belirtilen kişiler, doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.
b - Belediyemizde kiracı iken sözleşmeye aykırı fiillerinden dolayı tahliye edilenler ile bunların eşleri ya da şirket ortakları doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.

7 - Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tesbit etmekte serbesttir.

8 - Müracaat Belgelerinin Verilmesi : Müracaat belgeleri kapalı bir zarfa konularak; Encümen Başkanlığı’na sunulmak üzere, ihale günü saat 12.00’ ye kadar Keçiören Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ ne verilecektir.

9 - İhale şartnamesi, mesai günlerinde mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden 100,00 TL şartname bedeli karşılığında temin edilebilir.

( Adresimiz : Güçlükaya Mah. Cumhuriyet Cad. Kalaba Kent Meydanı No:1 KEÇİÖREN / ANKARA )

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI


Geri Dön