29 / 04 / 2024

Ankara Sanayi Caddesi'ne düzenleme sözü!

Ankara Sanayi Caddesi'ne düzenleme sözü!

Elektrik Malzeme Satıcıları ve İş Adamları Derneği (EMSİAD) üyeleri, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret ederek Sanayi Caddesi'nde yaşanan trafik ve otopark sorununun çözülmesi taleplerini iletti.



Elektrik Malzeme Satıcıları ve İş Adamları Derneği (EMSİAD) üyeleri,  Ankara  Valisi Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret ederek Sanayi Caddesi'nde yaşanan trafik ve otopark sorununu anlattı. EMSİAD Başkanı Ahmet Soylu, "EMSİAD olarak üyelerimizin en yoğun olduğu bölge olan Sanayi Caddesi'ne ilişkin sorunlarımız var. Trafik ve otopark özellikle ana sorunlarımız. Bu küçük ve dar caddede trafik tek yönlü akmalı ve iş yerlerinin önleri, otopark yapılarak ticaret engellenmemelidir. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum" dedi. 


"TRAFİK TEK YÖNLÜ OLMALI" 

Vali Kılıçlar, "İstek ve taleplerinizde yanınızda olacağız. Sanayi Caddesi'nde trafik tek yönlü olması gerekir. Bununla ilgileneceğim. Kapımız her daim sizlere açık. Duyarlı çalışmalarınızla Türkiye derneği olmanız bizleri de sevindirir" dedi. Soylu ve beraberindeki EMSİAD heyeti, Vali Kılıçlar'a günün anısına bir de plaket verdi. 


Sabah




Geri Dön