27 / 08 / 2024

Ankara ve Kocaeli’de satılık konut ve arsalar!

Ankara ve Kocaeli’de satılık konut ve arsalar!

Ankara ve Kocaeli’de yer alan konut ve arsalar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Eylül ve 11 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.



 

 

Ankara ve Kocaeli’de yer alan konut ve arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan konutlar Turan Mahallesi’nde yer alıyor.

Yüz ölçümleri 224 metrekare ile 72 metrekare arasında değişen konutlardan bir tanesinin 30 metrekarelik hissesi için muhammen bedeli 450 bin TL olarak açıklanırken, diğer konut ise 1 milyon 80 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. Söz konusu ihale için geçici teminat bedelleri de 14 bin TL ve 33 bin TL olarak açıklandı.

Konutların satış ihaleleri 11 Eylül 2024 tarihinde saat 16:00’ da Altındağ Belediyesi Başkanlık Binası’nda gerçekleştirilecek. 

Çayırova Belediye Başkanlığı’nın satışa çıkardığı konut ve depolama alanı imarlı arsalar Emek Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alıyor. 

Alanları 834,24 metrekare ile bin metrekare olarak açıklanan arsaların muhammen bedelleri 10 milyon 428 bin TL ve 18 milyon 950 bin TL olarak, geçici teminat bedelleri de 312 bin 840 TL ve 568 bin 500 TL olarak belirtildi.

Kocaeli Çayırova’daki imarlı arsaların satış ihaleleri 9 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00 ve 14.30’da encümen toplantı salonunda yapılacak.

ANKARA’DA SATILIK İKİ KONUT

 Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan konutların muhammen bedelleri 450 bin TL ve 1 milyon 80 bin TL olarak açıklandı. Satış ihalesi 11 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığından:
TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

İlçemiz sınırları içerisinde; mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait Turan Mahallesinde bulunan ve aşağıda, bilgileri yer alan taşınmazların; 2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre 03.01.2023 tarih ve 6 sayılı Meclis Kararına ve 14.08.2024 tarih 314 sayılı Encümen Kararına istinaden “Açık Teklif Usulü(artırmalı)” yöntemi geçerli olacak şekilde taşınmaz satış ihalesi gerçekleştirilecek olup; satış bedeli, hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak müşteri tarafından ödenmek kaydı ile taşınmaza ait tapu devir işlemi İdaremizce sağlanacaktır. İhalede 2886 sayılı kanunun 45. Maddesi kapsamında “Açık Teklif Usulü(artırmalı)” yöntemi kuralları geçerlidir.
1-İhale işlemi 11.09.2024 Çarşamba Günü saat 16:00’ da Altındağ Belediyesi Başkanlık Binası Zübeyde Hanım Mahallesi 657. Sokak No: 14 Altındağ/ANKARA adresinde bulunan 9. Kat Encümen Toplantı salonunda toplanan Altındağ Belediyesi Encümeni huzurunda istekliler arasında gerçekleştirilecektir.
2-Bu ihaleye ait şartname Altındağ Belediye Başkanlık Binası 5. Katta bulunan Emlak ve İstimlak ve Müdürlüğünden en geç 10 Eylül 2024 Salı günü saat 16:00’ya kadar görülüp temin edilecektir.
3-İhaleye girebilmek için isteklilerden şu şartlar aranır. -Adı Soyadı -Firma Ünvanı -Adresi -İmzalı Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi -Geçici Teminat bedeli İdare hesabına en geç 10 Eylül 2024 Salı günü saat 16:00’ya kadar yatırılmış olunmalıdır. -İsteklilerin gerçek kişi olmaları halinde; nüfus kayıt örneği veya kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi -İsteklilerin tüzel kişi olmaları halinde; idari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicilin kayıtlı olduğu ticaret odasından alınan faaliyet
belgesi, ticaret sicil gazetesi, şirket yetkilisi imza sirküsü veya şirketin ‘vekili’ olduğunu gösterir noter tasdikli vekaletname, vekalet ile temsil yetkisi alan temsilcinin noterden tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi, ihaleye konu iş tanımı yetkisi
-İsteklilerin dernek, federasyon, konfederasyon, kooperatif veya vakıf olması halinde; resmi makamdan alınmış faaliyet belgesi, gayrimenkul alınmasına yönelik ve ihaleye katılmasını belirtir, noter onaylı genel kurul kararı, noter tasdikli temsilci yetkisi, temsilcinin noter tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi, ihaleye konu iş tanımı ve katılma yetki belgesi.

Ankara ve Kocaeli’de satılık konut ve arsalar! 

KOCAELİ ÇAYIROVA’DA SATILIK İMARLI ARSALAR

Çayırova Belediye Başkanlığı’nın satışa çıkardığı konut ve depolama alanı imarlı arsaların satış ihalesi 9 Eylül’de yapılacak. Arsaların muhammen bedelleri 10 milyon 428 bin TL ve 18 milyon 950 bin TL olarak açıklandı 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
 Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığından: 1-Belediyemize ait taşınmazın satış ihalesi, aşağıdaki tabloda belirtilen gün ve saatte Encümen Toplantı Salonunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a Maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde muhammen bedelin arttırılması suretiyle yapılacaktır.



2- Bu ihaleden doğacak, her türlü vergi, resim, tapu harcı vb. masraflar alıcıya aittir. Damga vergisi (binde 5.69) tahsil edilecektir. 3- 18/01/2017 tarih 6770 sayılı kanunun 8. Maddesi ile değiştirilen 3065 sayılı KDV kanununun 17/4-p maddesi gereğince KDV alınmayacaktır. 4- Kesinleşen ihale kararının tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde ihale bedelinin tamamı ödenecektir. 5- İhale dosyasını Çayırova Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğüne en geç 09/09/2024 ihale tarihi günü, saat 12.30’dan önce vermeleri gerekmektedir.
6- İdareye verilen bütün belgelerin aslı veya noter onaylı suretleri sunulabileceği gibi İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine ihale tarihinden önce İdare tarafından “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini dosyalarına ekleyebilirler. 7- İhaleye katılmak isteyenlerin Belediye Emlak İstimlak Müdürlüğüne müracaatı gerekmekte olup; Şirketlerin;
a) Şartname ve Ekleri (İdareden alınacak) b) İmza sirküleri
c) Ticaret odası (sicil gazetesi) belgesi, Faaliyet Belgesi, Sicil Tasdiknamesi d) Geçici teminat.(Makbuz veya Teminat Mektubu süresiz olacak) e) Çayırova Belediyesine borcu olmadığına dair belge f) İhale Şartnamesi Satış Bedeli Makbuzu Şahıslar;
a) Şartname ve Ekleri (İdareden alınacak) b) İmza Beyannamesi
c) İkametgâh Belgesi, Nüfus cüzdan sureti, Kimlik fotokopisi d) Geçici teminat.(Makbuz veya Teminat Mektubu süresiz olacak) e) Çayırova Belediyesine borcu olmadığına dair belge f) İhale Şartnamesi Satış Bedeli Makbuzu Yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale gün ve saatinde Çayırova Belediye Encümeninde hazır bulunmaları gerekmektedir Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlan olunur.
 

 

Öğrenciler barınma telaşına düştü! Yüksek kiralar hem öğrencileri hem de aileleri zorlayacak!

Körfez GYO, Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler’e 48 devremülk sattı! 55 milyon TL’ye!

İş Bankası’ndan flaş uyarı: Son 4 gün diyerek duyurdu!


Geri Dön