03 / 05 / 2024

Ankara'da bazı yollar bugün trafiğe kapalı!

Ankara'da bazı yollar bugün trafiğe kapalı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ankara’ya gelişinin 95’inci yıl dönümü, bugün düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Saat 11:00'de başlayacak etkinlikler nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.



Ankara Emniyet Müdürlüğü, ulaşıma kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Buna göre;


* Saat 11.00’de Kara Harp Okulu Komutanlığı 2 no’lu Nizamiye’den hareketle Spor Okulu Kavşağı, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi güzergahını takiben Anıtkabir 1 No’lu Nizamiye’de (Tandoğan) sona erecek olan “Atatürk Garnizon Koşusunda”, başlangıç ve varış noktaları arasındaki gidiş istikameti, koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden başlanarak, geçiş sonuna kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.


* Saat 13.15’te, Atatürk’ün 27 Aralık 1919’da Ankara’ya gelişinde ilk karşılandığı nokta olan Dikmen Keklikpınarı’nda yapılacak tören için Dikmen Caddesi üzerinden tören alanına gelen yol güzergahlarının tören başlamasından 15 dakika öncesinden tören sonuna kadar araç trafiğine kapatılması kararlaştırıldı.


* 15.00-15.30 saatleri arasında  Ankara  Tren Garı önünden hareketle (Cumhuriyet Caddesi) Ulus Atatürk Anıtı önünde sona erecek olan Seymen Alayı Kortej Yürüyüşü için başlangıç/varış noktaları arasındaki yolların gidiş istikametinin yürüyüş sonuna kadar kısa süreli olarak araç trafiğine kapatılmasına karar verildi.


* Saat 14.00’te ise Dikmen Keklikpınarı’ndan başlayıp Tren Garı önünde sona erecek olan 79. Büyük Atatürk Koşusu’nun yapılacağı, “Dikmen Caddesi, Cevizlidere Caddesi, Türk Ocağı Caddesi, Akçabat Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Tandoğan Kavşağı. Talatpaşa Bulvarı” güzergahındaki başlangıç/varış noktaları arasındaki yolların gidiş istikameti, koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden itibaren geçiş sonuna kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.





Geri Dön