05 / 05 / 2024

Ankara’da servis ücretleri belli oldu! Ankara’da servis ücretleri ne kadar 2022

Ankara’da servis ücretleri belli oldu! Ankara’da servis ücretleri ne kadar 2022

Ankara’da 2022 servis ücretleri belli oldu. Peki Ankara servis ücretleri ne kadar oldu, Ankara’da servis ücretleri nasıl hesaplanıyor detaylar haberimizde…



EK ÜCRET ALINACAK DURUMLAR

Okul öncesi, ilk ve ortaokullarda rehber personel giderlerine katkı olarak araçta taşınan her öğrenci için aylık azami 200 lira tarifeye ek ücret talep edilecek.

Salgın hastalık gibi mücbir sebeplerden ötürü okul veya araç kapasitelerinde sınırlama uygulandığında tarifeye ek olarak taşıma ücretinin yüzde 25'i kadar ek ücret uygulanacak.

Yıl içinde akaryakıt fiyatları arttığı takdirde artış miktarı tarifeye yansıtılacak.

Okul taşıma ücretleri yıllık peşin ödenebileceği gibi 9 eşit taksite de bölünebilecek. Yıllık peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanacak.

 Ankara’da servis ücretleri belli oldu! Ankara’da servis ücretleri ne kadar 2022

A101 indirimli çalışma masası! A101 31 Ağustos indirimli fiyat listesi 2022…

Devletten fatura desteği! Formu doldurana 1.366 TL veriliyor!

Akaryakıta bir indirim daha mı gelecek? Kritik seviyenin altına düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön