09 / 05 / 2024

Ankara'da icradan 1 milyon 500 bin liraya satılık 6 daire!

 Ankara'da icradan 1 milyon 500 bin liraya satılık 6 daire!

Ankara Akman Kapital Plaza'da ve Zümrüt Apartmanı'nda yer alan daireler satışa çıktı. Dairelerin ihalesi 1 Ekim 2012'de gerçekleştirilecek...



T.C.  Ankara  13. MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI

Dosya No:2012/26 E.


Satılmasına karar yerilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, evsafı, satış şartları:

1.TAŞINMAZ;Ankara İli, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad., 61 kapı nolu Akman Kapital PlazanTri (Akman Condominium 2000) bulunduğu yere rastlayan, İmarın 27353 Ada, 10 Parsel, 103 Cilt, 10115 Sayfasında kayıtlı 25/10000 arsa paylı, arsa üzerineinşa edilmiş 6.kat 60 nolu Stüdyo vasıflı ipotekli taşınmaz bir borçtan dolayı açık arttırma suretiyle satılacaktır.

Taşınmaz Stüdyo tipi yapı tarzındadır. 2 Oda, antre, mutfak ve sonradan kapatılarak oda hacmine katılmış bir balkondan müteşekkildir.Duvarlar Ahşap ve alçıpan bölme duvar esaslıdır. Antrede ve odalardan birinde sabit dolap vardır. Odaların, antrenin ve mutfağın zemini laminant kaplıdır. Odaların, antrenin, ve oda hacmine katılmış balkonun duvarların silikon kağıt kaplıdır. Mutfakta laminant tezgah, çelik eviye, tezgah altında ve üstünde özel ahşap laminant mutfak dolapları, ankastre mutfak elemanları ile aspiratörü mevcuttur. Tezgah alnı laminant kaplıdır. İç kapılar özel ahşap pres kaplamalı ve Pencereleri PVC esaslıdır.Odadan odaya geçiş mevcut olup sürgülü PVC esaslı kapı ile geçiş sağlanmaktadır. Daire dış kapısı özel korumalı ve ahşap görünümlü çelik kasalı kapıdır. Merkezi Sistem doğalgaz kaloriferlidir. Mesken 6.katta tek cepheli olup güneş görmektedir. Net kullanım alanı 50m2 olarak ölçülmüştür. Not:60 ve 61 nolu bağımsız bölümler sonradan kapı açılmak suretiyle birleştirilmiştir. Ayrı ayrı satılması halinde sonradan açılan kapının aynı esaslarda yeniden kapatılması gerekmektedir. (Akman Condominium 2000 tüm kompleks 3 ana binadan, 234 daire ve 30 kattan oluşmaktadır. Ayrıca modern tıbbın tüm olanaklarıyla ve geleceğin teknolojisi ile donatılmış hastane binası vardır. Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek 6 katlı modern alış veriş merkezi vardır. Açık Yüzme havuzu, fitness çenter, solaryum, jakuzi ve saunanın bulunduğu Akman Gymnasium sosyal tesis alanları vardır. 3 katlı 600 arabalık kapalı otoparkı ve Tüm şehri gören gece kulübü vardır.)

2.TAŞINMAZ:Ankara İli, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad., 61 kapı nolu Akman Kapital Plazanın (Akman Condominium 2000) bulunduğu yere rastlayan, İmarın 27353 Ada, 10 Parsel, 103 Cilt, 10116 Sayfasında kayıtlı 25/10000 arsa paylı, arsa üzerine inşa edilmiş 6.kat 61 nolu Stüdyo vasıflı ipotekli taşınmaz bir borçtan dolayı açık arttırma suretiyle satılacaktır.

Taşınmaz Stüdyo tipi yapı tarzındadır. 2 Oda,antre, Banyo+WC ve sonradan kapatılarak oda hacmine katılmış bir balkondan müteşekkildir. Duvarlar Ahşap ve alçıpan bölme duvar esaslıdır. Odaların, antrenin ve girişin zemini laminant kaplıdır. Odaların, antrenin ve oda hacmine katılmış balkonun duvarların silikon kağıt kaplıdır. Banyo ve WC müşterek olup, mermer tipi dolaplı Hilton lavabo, duş teknesi, kabini ve klozeti vardır.Duvarlar tavana kadar ve zemini seramik kaplıdır.lç kapılar özel ahşap pres kaplamalı ve Pencereleri PVC esaslıdır. Odadan odaya geçiş mevcut olup sürgülü PVC esaslı kapı ile geçiş saglanmaktadır.Daire dış kapısı özel korumalı ve ahşap görünümlü çelik kasalı kapıdır. Merkezi Sistem doğalgaz kaloriferlidir.Mesken 6.katta tek cepheli olup güneş görmektedir. Net kullanım alanı 50m2 olarak ölçülmüştür. (Akman Condominium 2000 tüm kompleks 3 ana binadan, 234 daire ve 30 kattan oluşmaktadır. Ayrıca modern tıbbın tüm olanaklarıyla ve geleceğin teknolojisi ile donatılmış hastane binası vardır. Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek 6 katlı modern alış veriş merkezi vardır. Açık Yüzme havuzu, fitness çenter, solaryum, jakuzi ve saunanın bulunduğu Akman Gymnasium sosyal tesis alanları vardır.3 katlı 600 arabalık kapalı otoparkı ve Tüm şehri gören gece kulübü vardır.) Tapu kaydında 19.08.2009 tarih 1261^fevmiye ile yabancı gerçek ve tüzel kişilerin taşınmaz ve Bakanlar Kurulu sınırlı aynı hak edinimleri yasaklanmıştır beyanı vardır.

3.TAŞINMAZ:Ankara İli, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad., 61 kapı nolu Atman Kapital Plazanın (Akman Condominium 2000) bulunduğu yere rastlayan, İmarın 27353 Ada, 10 Parsel, 103 Cilt, 10183 Sayfasında kayıtlı 25/10000 arsa paylı, arsa üzerine inşa edilmiş 12.kat 128 nolu Stüdyo vasıflı ipotekli taşınmaz bir borçtan dolayı açık arttırma suretiyle satılacaktır.

Taşınmaz Stüdyo tipi yapı tarzındadır. 2 Oda, antre, Mutfak, Banyo+WCve balkondan müteşekkildir. Duvarlar Ahşap ve alçıpan bölme duvar esaslıdır.Odaların birinde sabit dolap vardır. Odaların, antrelerin, mutfağın zemini laminant kaplıdır.Odaların, antrenin ve girişin duvarları silikon kağıt ile kaplıdır.Mutfakta laminant tezgah, çelik eviye, tezgah altında ve üstünde özel ahşap laminant mutfak dolapları, ankastre mutfak elemanları ile aspiratörü mevcuttur.Tezgah alnı laminant kapılıdır. Banyo ve WC müşterek olup, mermer tipi dolaplı Hilton lavabo, duş teknesi, kabini ve klozeti vardır. Duvarlar tavana kadar ve zemini seramik kaplıdır. İç kapılar özel ahşap pres kaplamalı ve Pencereleri PVC esaslıdır. Odadan balkona sürgülü PVC esaslı kapı ile geçiş saglanmaktadır.Daire dış kapısı özel korumalı ve ahşap görünümlü çelik kasalı kapıdır. Merkezi Sistem doğalgaz kaloriferlidir. Mesken 12.katta tek cepheli olup güneş görmektedir.Net kullanım alanı 50m2 olarak ölçülmüştür. (Akman Condominium 2000 tüm kompleks 3 ana binadan, 234 daire ve 30 kattan oluşmaktadır. Ayrıca modern tıbbın tüm olanaklarıyla ve geleceğin teknolojisi ile donatılmış hastane binası vardır. Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek 6 katlı modern alışveriş merkezi vardır. Açık Yüzme havuzu, fitness çenter, solaryum, jakuzi ve saunanın bulunduğu Akman Gymnasium sosyal tesis alanları vardır.3 katlı 600 arabalık kapalı otoparkı ve Tüm şehri gören gece kulübü vardır.) Tapu kaydında 19.08.2009 tarih 12611 yevmiye ile yabancı gerçek ve tüzel kişilerin taşınmaz ve Bakanlar Kurulu sınırlı aynı hak edinimleri yasaklanmıştır beyanı vardır.

4.TAŞINMAZ:Ankara İli, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad., 61 kapı nolu Akman Kapital Plazanın (Akman Condominium 2000) bulunduğu yere rastlayan, İmarın 27353.Ada, 10 Parsel, 104 Cilt, 10253 Sayfasında kayıtlı 25/10000 arsa paylı, arsa üzerine inşa edilmiş 19.kat 197 nolu Stüdyo vasıflı ipotekli taşınmaz bir borçtan dolayı açık arttırma suretiyle satılacaktır.

Taşınmaz Stüdyo tipi yapı tarzındadır. 2 Oda, antre, bay ve bayan WC ve 1 adet balkondan müteşekkildir. Duvarlar Ahşap bölme duvar esaslıdır. Odaların, antrelerin ve girişin zemini laminant kaplıdır. Odaların, antrenin ve girişin duvarları silikon kağıt ile kaplıdır.2 adet Wc duvarlar tavana kadar ve zemini seramik kaplıdır. Seramik lavabo ve klozeti vardır. İç kapılar özel ahşap MDF pres kaplamalı ve Pencereleri PVC esaslıdır.Odadan balkona sürgülü PVC esaslı kapı ile geçiş sağlanmaktadır. Daire dış kapısı özel korumalı ve ahşap görünümlü çelik kasalı kapıdır.Merkezi Sistem doğalgaz ka lorif eri id i r. M esken 19.katta tek cepheli olup güneş görmektedir. Net kullanım alanı 50m2 olarak ölçülmüştür. (Akman Condominium 2000 tüm kompleks 3 ana binadan, 234 daire ve 30 kattan oluşmaktadır. Ayrıca modern tıbbın tüm olanaklarıyla ve geleceğin teknolojisi ile donatılmış hastane binası vardır. Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek 6 katlı modern alış veriş merkezi vardır. Açık Yüzme havuzu, fitness çenter, solaryum, jakuzi ve saunanın bulunduğu Akman Gymnasium sosyal tesis alanları vardır.3 katlı 600 arabalık kapalı otoparkı ve Tüm şehri gören gece kulübü vardır.) Not: 197 ve 205 nolu stüdyo daireler teras kata sonradan konulan döner bir merpen ile birleştirilerek tek dubleks büro haline getirilmiştir. Ayrıca teras katlara sonradan seyyar ahşap duvarlı 2 adet oda yapılmıştır. Büroların ayrı ayrı satılması halinde terasta bulunan döner merpenin kaldırılarak sonradan açılan kapıların kapatılması gerekmektedir. Tapu kaydında 19.08.2009 tarih 12611 yevmiye ile yabancı gerçek ve tüzel kişilerin taşınmaz ve Bakanlar Kurulu sınırlı aynı hak edinimleri yasaklanmıştır beyanı vardır.

5-TAŞINMAZ: Ankara ili, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad., 61 kapı nolu Akman Kapital Plazanın (Akman Condominium 2000) bulunduğu yere rastlayan, İmarın 27353 Ada, 10 Parsel, 104 Cilt, 10261 Sayfasında kayıtlı 25/10000 arsa paylı, arsa ürerine inşa edilmiş 20.kat 205 nolu Stüdyo vasıflı ipotekli taşınmaz bir borçtan dolayı açık arttırma suretiyle satılacaktır.

Taşınmaz Stüdyo tipi yapı tarzındadır. 2 Oda, antre, WC ve 1 adet balkondan müteşekkildir. Duvarlar Ahşap bölme duvar esaslı ve oda içi camlıdır. Odaların, antrelerin ve girişin zemini laminant kapılıdır. Odaların, antrenin ve girişin duvarları silikon kağıt ile kaplıdır. Wc duvarları tavana kadar ve zemini seramik kapılı olup seramik lavabo ve klozeti vardır. İç kapılar özel ahşap MDF pres kaplamalı ve Pencereleri PVC esaslıdır. Balkon kapatılarak oda hacmine katılmıştır. Merkezi Sistem doğalgaz kaloriferlidir. Mesken 20.katta tek cepheli olup güneş görmektedir. Net kullanım alanı 50m2 olarak ölçülmüştüf. (Akman Condominium 2000 tüm kompleks 3 ana binadan, 234 daire ve 30 kattan oluşmaktadır. Ayrıca modern tıbbın tüm olanaklarıyla ve geleceğin teknolojisi ile donatılmış hastane binası vardır. Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek 6 katlı modern alış veriş merkezi vardır. Açık Yüzme havuzu, fitness çenter, solaryum, jakuzi ve saunanın bulunduğu Akman Gymnasium sosyal tesis alanları vardır.3 katlı 600 arabalık kapalı otoparkı ve Tüm şehri gören gece kulübü vardır.) Not: 197 ve 205 nolu stüdyo daireler teras kata sonradan konulan döner bir merpen ile birleştirilerek tek dubleks büro haline getirilmiştir. Ayrıca teras katlara sonradan seyyar ahşap duvarlı 2 adet oda yapılmıştır. Büroların ayrı ayrı satılması halinde terasta bulunan döner merpenin kaldırılarak sonradan açılan kapıların kapatılması gerekmektedir. Tapu kaydında 19.08.2009 tarih 12611 yevmiye ile yabancı gerçek ve tüzel kişilerin taşınmaz ve Bakanlar Kurulu sınırlı aynı hak edinimleri yasaklanmıştır beyanı vardır.

6.TAŞINMAZ: Ankara İli, Çankaya ilçesi, Karakusunlar Mah. 1501 .Sokak 6 nolu Zümrüt Apartmanın bulunduğu yere rastlayan, İmarın 27447 Ada, 2 Parsel, 121 Cilt, 11906 Sayfasında kayıtlı 114/2153 arsa paylı, arsa üzerine inşa edilmiş 2.kat 5 nolu Konut vasıflı ipotekli taşınmaz bir borçtan dolayı açık arttırma suretiyle satılacaktır. Ana bina 1 bodrum, zemin ve 6 normal katlı olup normal katlarda 3’er daire olmak üzere toplam 19 daire vardır.Geniş hol girişli olup ön cephesi yarım daire şeklindedir.Bina sokağa cepheli ve tek başına parsel üzerine kurulmuş site şeklinde binadır.Ön ve yan cepheleri normal sıvalı ve akrilik boya kaplıdır.Giriş kapısı alüminyum ve rüzgarlı ahşap doğramadır.Giriş zemini mermer, merpen basamak ve sahanlıkları mermer ile merpen yan duvarları kabuk sıva kaplıdır. Çift asansörlü mevcut olup, Bölgede her türlü belediye hizmeti mevcuttur. Mesken 4 oda, salon, antre, koridor, mutfak, banyo, WC, kiler, ve 2 adet balkondan müteşekkildir. Salonun ve odaların zemini laminant kaplıdır. Antrenin zemini seramik kaplıdır. Tavan alçıpan asma tavan ve spot aydınlatmalıdır. Salonun, odaların ve antrenin duvarları silikon kağıt kapılıdır. Girişte, odalarda ve balkonda sabit dolaplar vardır. Tüm köşeler kartonpiyerli ve tavanlar alçı sıvalıdır. Mutfakta Laminant tezgah,çelik eviye, tezgah altında ve üstünde ahşap laminant mutfak dolapları ile aspiratörü mevcuttur. Duvar tavan kadar silikon kağıt ve zemin seramik kaplıdır.Tavan alçıpan asma tavandır.Kiler Zemini seramik ve duvarlar plastik boyalıdır. Kiler balkonda yer almaktadır. Banyo duvarları tavana kadar fayans kaplı olup dolaplı mermer lavabo, duş teknesi ve kabini, batarya ve süzgeci ile klozeti vardır. Zemin seramik kaplıdır. Evebeyn banyosunun duvarları tavana kadar fayans kaplı olup seramik lavabo, küvet ve cam esaslı kabini, batarya ve süzgeci ile klozeti vardır. Zemin seramik kaplıdır. WC duvarları tavana kadar fayans kaplı olup, dolaplı mermer lavabosu ve klozeti vardır. Dairenin giriş kapısı çelik kapı olup, İç kapıları Amerikan panel kaplamalıdır. Pencereleri ve balkon kapısı ahşap vernikli ve ısı camlıdır. Salon balkonunda ayrıca şömine mevcuttur. Kombili doğalgaz kat kaloriferlidir. Mesken 2.katta, 2 cepheli olup güneş görür. Net kullanım alanı 194 m2 olarak ölçülmüştür. Tapu kaydında 19.08.2009 tarih 12611 yevmiye ile yabancı gerçek ve tüzel kişilerin taşınmaz ve Bakanlar Kurulu sınırlı aynı hak edinimleri yasaklanmıştır beyanı vardır.

Gayrimenkullerin geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.

ADAPARSEL B.BOLÜM TAKDİR OLUNAN KIYMETİ KDV SATIS SAATİ

1- 273531060200.000,00-TL.%113.30-13.40 *

2- 273531061200.000,00-TL.%113.45-13.55

3- 2735310128205.000.00-TL.%114.00-14.10

4- 2735310197210.000,00-TL.%114.15-14.25

5- 2735310205210.000,00-TL.%114.30-14.40

6- 2744725475.000,00-TL.%1815.00-15.10

KDV alıcıya aittir.

1- Satış 01/10/2012 günü yukarıda yazılı saatlerde Ankara Adliyesi Mezat 1 NOLU Salonu Sıhhiye/Ankara adresinde açık arttırma suretiyle yapılacaktır. Bu arttırmada tahmin edilen kıymetin %60'ı ve rüçhanlı alacaklılar varsa mecmuunu ve satış ve paylaştırma masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmaz ise en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla, gayrimenkul 11/10/2012 günü yukarda yazılı saatlerde Ankara Adliyesi Mezat 1 NOLU Salonu Sıhhiye/Ankara’da 2. artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilmemiş ise gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü baki kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonrasında en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40’ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmaz ise satış talebi düşecektir.

2-Açık artırmaya katılmak isteyenlerin takdir edilen kıymetin %20’si nispetinde nakit pey akçesi (TL) ya da bu miktar kadar milli bir bankanın kesin ve süresiz (dosya numarası belirtilerek) teminat mektubunu vermeleri gerekmektedir. Satış peşin para iledir. Alıcı istediği takdirde, kendisine 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Katma değer vergisi, ihale damga vergisi, alıcı adına tahakkuk edecek 1/2 tapu harcı satın alana ait olacaktır. Tellaliye resmi birikmiş emlak vergi borçları ile satıcı adına tahakkuk edecek tapu harçları satış bedelinden ödenir. Tahliye ve teslim giderleri ihale alıcısına aittir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla, diğer ilgililerin varsa irtifak hakkı sahipleri de dahil olmak üzere bu gayrimenkul üzerindeki haklarını, faiz ve masrafa dahil olan iddialarını dayanağı belgeler ile 15 gün içinde müdürlüğümüze bildirmeleri gerekir. Aksi takdirde, hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4-Taşınmazı satın alanlar, ihaleye alacağına mahsuben iştirak etmemiş olmak kaydıyla, ihalenin feshi talep edilmiş olsa bile, satış bedelini derhal veya IIK 130. maddeye göre verilen süre içinde nakden ödemek zorundadır.

5-Gayrimenkul kendisine ihale olunan kimseye müddetinde parayı vermezse ihale kararı fesih olunarak, kendisinden evvel en yüksek teklifte bulunan kim ise arzetmiş olduğu bedelle almaya razı olursa ona, razı olmaz veya bulunmazsa hemen artırmaya çıkarılır. Bu artırma ilgililere tebliğ edilmeyip yalnızca satıştan en az 7 (yedi) gün önce yapılacak ilan ile yetinilir. Bu artırmada teklifin IIK 129. maddedeki hükümlere uyulması şartıyla taşınmaz en çok artırana ihale edilir. İhalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedelle son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen sorumludur. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme gerek kalmaksızın İcra Müdürlüğünce tahsil olunur.

6-iş bu satışın gazetede yayınlanan ilanı tapuda adresi olmayan tüm ilgililer için İİK md. 127 gereğince tebliğ yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

7-Şartname ilan tarihinden itibaren müdürlüğümüzde herkesin görebilmesi için açık olup, masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örnek gönderilebilir.

8-Satışa iştirak etmek isteyenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını görmüş kabul etmiş sayılacaklarını, başkaca bir bilgi almak isteyenlerin 2012/26 E. Sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları rica olunur. 02.08.2012

(Ic.lf. K. 126) (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. Yönetmelik Örnek No:27A.11781 www.bik.gov.tr


İlanı görüntülemek için tıklayın


Geri Dön