27 / 04 / 2024

Seferihisar'da belediyeden 1 milyon 500 bin liraya satılık sit alanı!

 Seferihisar'da belediyeden 1 milyon 500 bin liraya satılık sit alanı!

Seferihisar Belediyesi, sit alanında kalan yeri 1 milyon 500 bin liraya satıyor...



Madde 1. Aşağıda tapu ve niteliği belirtilen Seferihisar Belediye Başkanlığının özel mülkiyetindeki taşınmaz mal 29/05/2012 Salı günü saat 11.00'de yapılacak ihale satılacaktır, idarenin:

Adı: Seferihisar Belediye Başkanlığı

Adresi : Camikebir mah. 52/1 sok. No: 14 Seferihisar/İzmir

Telefon No : (232) 7433960

ç. Faks No :(232) 7433468

d.Elektronik Posta Adresi: [email protected]

e.ilgili birim : Yazı işleri Müdürlüğü

istekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefon numaralarından irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.


Madde 2. ihale kapsamında birlikte taşınmaz mallarla ilgili tapu ve imar bilgileri aşağıda verilmiştir İLİ İLÇESİ MAHALLESİ VE MEVKİİ PAFTA ADA PARSEL YÜZÖLÇÜMÜ  İzmir  Seferihisar Sığacık

— 39 128.315 m2


imar Durumu :3.derece arkeolojik sit ,1 derecede doğal sit alanı içindedir.

Taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı ile ticari değer taşıyan meyveli meyvesiz ağaçlar ve ürün bulunmamaktadır.


Madde 3. ihaleye ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

a. ihale Usulü: İhale, 08.09.1983 tarih ve 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. Maddesi uyarınca^ belirtilen Açık Teklif Usulü (artırma) ile yapılacaktır, 

b. İhalenin yapılacağı adres: Seferihisar Belediye Başkanlığı Camikebir mah. 52/1 sok. No: 14 PK.35460 Seferihisar/İzmir 

c. Son teklif verme tarihi ve saati :29/05/2012; saat: 10.00 

d. ihale tar ve saati:29/05/2012; Saat: 11.00 

e. ihale Komisyonu toplantı yeri: Seferihisar Belediye Başkanlığı Başkanlık Makamı f. Tekliflerin verileceği yer: Teklifler Seferihisar Beledi Başkalığı Yazı işleri Müdürlüğü’ne teslim edilecektir, g. Teklifler, son teklif verme tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü pos vasıtasıyla da gönderilebilir. Son teklif verme saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. (Postadaki gecikmeler isteklinin sorumluluğunda ihale dokümanını “Seferihisar Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü Camikebir mah. 52/1 sok. No:14 Seferihisar/İzmir adresinden 500.00 TL (beşyüzlira) karşılığın alabileceklerdir.


Madde 4. ihale konusu taşınmaz malın toplam muhammen bedeli KDV hariç 1.150.000,00.-TL (birmilyonyüzellibinlira) dır. Satış işlemi KDV Kanununun 17/4-r maddi kapsamında yapılacaktır. Geçici teminat miktarı ise muhammen bedel üzerinden %3 oranında olup; Geçici teminat miktarı 34.500,00.TL. (Otuzdörtbinbeşyüzlira) dir.

Madde 5. İsteklilerin ihaleye katılımında aranacak belgeler şunlardır: a. Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi. a1. Gerçek kişi olması halinde ikametgâh ilmühaberi (İha tarihinden geriye doğru 1 aylık dönem içinde temin edilmiş olacak), a2. Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı bulunduğuna dair Ticaret ve/veya Sanayi Odasında veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içersinde alınmış belge, b. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteri imza beyannamesi veya imza sirküleri, b1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, b2. Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını şirketteki görevlerini belirten, son durumu gösteren Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, c. Teklif mektubu. Geçici teminat, e. istekli adına vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname ile noter tasdikli imza beyanname; f. Örneği idare şartname ekinde bulunan yer görme belgesi (taraflarca onaylı), Taşınmaz mal için istekliler tarafından verilecek teklif ve geçici teminat miktarı, Türk Lirası (T üzerinden verilecektir.


Madde 6.2886 sayılı Kanunun 6. Maddesinde belirtilenler ihaleye katılamazlar.


Madde 7. Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Madde 8. iş bu ihale ilanı,genel bilgi mahiyetinde olup satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır, ilan olunur.



Geri Dön