28 / 04 / 2024

Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

Okulların açılmasına az bir süre kala Akbank’tan anne babaları sevindirecek bir kampanya haberi geldi. Abank, Axess'le giyim ve kırtasiye sektörlerinde yapılacak bin lira üzeri 2’nci alışverişe 50, toplamda 200 lira chip para hediye edeceğini duyurdu.



11 Eylül’de açılacak okullar için eğitim ve kırtasiye harcamaları da hız kazanmaya başladı. Akbank da bu kapsamda, yeni bir kampanya hazırlayarak anne ve babalara müjdeli bir haber verdi. Giyim ve kırtasiye harcamalarına 200 TL chip para vereceğini duyuran Akbank, kampanyanın 30 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı. Ayrıca; Akbank, Axess resmi internet sitesinden bahsi geçen kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını paylaştı.

 Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

KAMPANYA DETAYLARI

  • 30 Eylül tarihine kadar kampanyaya kayıt yaptıran kişilerin, giyim ve kırtasiye sektörlerinde yapacağı bin lira ve üzeri her ikinci harcamaya 50, toplamda 200 TL chip para verileceği ifade edildi.

  • Kampanyadan faydalanmaya başlamak amacıyla ilk işlemden önce asıl kart sahibi müşterinin Juzdan'dan "Hemen Katıl" butonuna tıklanması ya da "KAZAN1" yazıp 4566'ya kısa mesaj göndererek kampanyaya kaydolması gerektiği duyuruldu.

  • Bir müşteri giyim kırtasiye kampanyası çerçevesi en fazla 200 TL chip-para kazanabileceğinin altı çizildi.

  • Aynı gün aynı iş yerinden gerçekleştirilen harcamalardan sadece ilk işlemin kampanyadan ödül kazabileceği aktarıldı.

  • Kazanılan chip-paralar kampanya şartlarının yerine getirilmesinin ardından 4 iş günü içinde karta yükleneceği belirtildi.

  • Bahsi geçen kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek ve sanal kartlarin dahil olacağı vurgulandı.

 Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

  • Katılım için gönderilen kısa mesajlar; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirileceği bildirildi.

  • Giyim ve kırtasiye sektöründe yönelik hazırlanan kampanyaya Wings, Bank'O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve ayrıca, Free kartlar dahil olmayacağı paylaşıldı.

  • Bunun yanı sıra, nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve aynı zamanda, chip-para ile gerçekleştirilen harcamaların kampanyaya dahil olmayacağı kaydedildi.

  • Harcamanın yapıldığı iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine ait olduğu ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

Aman dikkat! İstanbul'da zamlı tarife bu gece başlıyor! İşte yeni fiyatlar...

Memura ve emekliye son dakika yeni zam müjdesi! Memur maaşı 33 bin 886 TL ve emekli maaşı 15 bin 210 TL!


Geri Dön