29 / 04 / 2024

Anneler günü hediyeniz Philips'ten! Anneniz bu hediyeye bayılacak! İşte Philips 17 Mart 2023 fiyat listesi

Anneler günü hediyeniz Philips'ten! Anneniz bu hediyeye bayılacak! İşte Philips 17 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerLife GC2994/20 2400 W Buharlı Ütü, Anneler gününe sayılı günler kala indirimi ve hediyesiyle birlikte tüketicisinin karşısına çıktı. Kampanyaya göre Philips GC-2994/20 Ütü alana Divarese cüzdan hediye. İşte detaylar.. 



Anneler günü hediyeniz Philips ten! Anneniz bu hediyeye bayılacak! İşte Philips 17 Mart 2023 fiyat listesi
Philips PowerLife Buharlı Ütü 2400 Watt ile hızlı ısınma ve güçlü performans ortaya koyar.Yenilikçi tasarımı sayesinde kireç parçacıkları kolaylıkla kırılır ve otomatik olarak çıkarılabilen kireç haznesinde kolaylıkla birikir. Kireç temziliği sayesinde ütünün ömrü uzun olur. 

Kıyafetlerde oluşan kırışıklıkların daha hızlı giderilmesi için 40 g/dk'ya kadar buhar çıkışı sağlanır. Güçlü ve sürekli buhar çıkışı sayesinde, kırışıklıkların daha hızlı giderilmesi için kumaşa daha fazla buhar nüfuz eder ve kıyafetleri kullanıma hazır hale getirir. 

Her kumaş üzerinde rahatça kayan SteamGlide Plus tabanı etkili performans ortaya koyar. SteamGlide Plus tabanı ,yapışmaz, çizilmeye karşı dayanıklıdır ve temizliği oldukça basittir. Hızlı ütüleme imkanı sağlayan Philips PowerLife GC2994/20 2400 W buharlı ütü ile pürüzsüz kıyafetlerinizi gün boyunca kırışmadan giymeniz mümkündür.

Philips buharlı ütünüzün kolay temizlenmesi için hızlı kireç çözme sistemi bulunur. Kireç temizleme özelliğine sahip cihaz 15 saniyeden kısa bir sürede kolaylıkla yıkanır ve böylece mükemmel sonuçlar elde edilir. Buharlı ütüde yer alan gösterge ışığı kullanım kolaylığı sunar. 

Peki Philips buharlı ütü nasıl bir buhar performansı sağlar? Philips nuharlı ütü indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 


Geri Dön