29 / 04 / 2024

Annelere müjdeli haber geldi! Başvuruda bulunanlara 712 TL ödenecek!

Annelere müjdeli haber geldi! Başvuruda bulunanlara 712 TL ödenecek!

Sosyal güvenlik kurumu yeni bir son dakika açıklaması yaptı. Annelere müjdeli bir haber vererek 712 TL ödeme yapılacağını duyurdu. Ödemeyle ilgili detaylar belli oldu. Koşulları sağlayan tüm çocuklar nelere ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar…



Seçimler yaklaşırken devlet tarafından yeni düzenlemelerle duyurulmaya devam ediliyor. Artan enflasyon oranlarına karşı vatandaşlarını korumak isteyen devlet yeni duyurular yapıyor. Bir müjdeli haber de anneler için geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu annelere emzirme ödeneği verecek.

Annelere müjdeli haber geldi! Başvuruda bulunanlara 712 TL ödenecek!

Emzirme ödeneği

Sosyal güvenlik kurumu bir son dakika açıklaması yaptı. 4A, 4B, 4C ve de Bağ-Kurlu olarak doğum yapan ve çalışma hayatlarına devam eden annelere emzirme ödeneği desteği sağlanacak. Bu destek kapsamında milyonlarca kişiye bu maaş bağlanacak.

Genel tanımı ile emzirme ödeneği sigortalı çalışan kadınlara ya da sigortalı olmayan kadınların sigortalı eşlerine verilecek. Bu ödenek hizmet akdinde çalışan ve kendi adına çalışanlara verilecek. Sigortalı kamu görevlileri ve devlet memurları kendi kurumları üzerinden bu alanda bir ödeme aldıkları için emzirme ödeneğinden yararlanamayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön