15 / 05 / 2024

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...



Ant Yapı tarafından 40 milyon dolar yatırım maliyetiyle hayata geçirilecek olan Core Club projesinde; restoran, toplantı odaları, süitler, spor salonu ve SPA gibi alanlara da yer verilecek. 

New York’un dünyaca ünlü binasına Ant Yapı imzası

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Bethlehem Engineering Corporation tarafından tasarlanan, zarafeti ve güzelliği ile şehrin ikonlarından biri haline gelen 711, Fifth Avenue’nun restorasyon çalışmalarını üstlenmekten gurur duyduklarına dikkat çekti. 

Ant Yapı Amerika daki 6 ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Konuyla ilgili açıklamasında "Yurt dışında iş yapma koşulları, yasal gereklilikler ve rekabet ülkemizden çok farklı. Biz yüksek kalitedeki işçiliğimiz, inşaat malzeme kalitemiz ve yurtdışında iş yapmanın bütün gerekliliklerine hızla uyum sağlama becerimizle buralarda var olmayı ve sürdürülebilir bir büyüme yakalamayı başardık" ifadelerini kullanan Mehmet Okay, şehrin ikonu haline gelen tarihi binanın restorasyon çalışmalarının kendilerine emanet edilmesinin bunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

Mehmet Okay, "Yenilikçi ve kalite standartlarıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı ve Amerika’da 6’ncı projeye başlamaktan gururlandıklarını dile getirdi. 

ANT YAPI, profesyonel yönetimiyle kaliteden asla ödün vermeyen, taahhütlerini eksiksiz ve başarıyla tamamlayan güvenilir yapısıyla, inşaat sektöründe çok çeşitli projelere imza atıyor. Şirket, 1991 senesinde kuruldu. 

Ant Yapı, hem yurt içi hem de yurt dışında çeşitli konut, rezidans, otel, okul, kültür merkezi, iş merkezi, alışveriş merkezi, eğlence merkezi gibi projelerine imza attı. 

Konutta fırsatçılık yine başladı! İlanlar kalkıyor, yüksek fiyatla yeniden koyuluyor! Ev alacaklar dikkat! 

TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu?

AVM yatırımları geriledi! 60-70 AVM bankalara geçebilir!


Geri Dön