27 / 04 / 2024

Ant Yapı Moskova’da iki yeni projeye başlıyor!

Ant Yapı Moskova’da iki yeni projeye başlıyor!

Ant Yap ı Moskova’da iki yeni projeyi daha hayata geçiriyor: Bolşevik İş Merkezi ve LIFEBotanicheskiy Sad (Botanik Bahçesi) Rezidans Kompleksi.



Ant Yap ı Moskova’da iki yeni projeyi daha hayata geçiriyor: Bolşevik İş Merkezi ve LIFEBotanicheskiy Sad (Botanik Bahçesi) Rezidans Kompleksi. 


Bolşevik İş Merkezi, O1 Properties ile birlikte gerçekleştiriliyor. 31.110.668 dolar değerindeki proje Moskova’nın yükselen bölgesi Leningradsky Caddesi’nde yer alıyor ve 19.000 metrekarelik bir alana yayılıyor. 2016 yılında tamamlanması planlanan Bolşevik İş Merkezi, aynı adlı eski bir şekerleme fabrikasına ait iki binanın rekonstrüksiyonuyla düzenlenecek A sınıfı loft tarzı ofis alanlarından oluşuyor. Ofisler için farklı çalışma alanlarından oluşan geniş bir seçenek yelpazesi sunuluyor. Proje, Moskova’nın 18. ve 19. yüzyıl binalarının bulunduğu önemli bir merkezi iş alanında konumlanmasıyla da özel bir değer taşıyor. Bolşevik İş Merkezi, tarihi yüksek tonozlu tavanlar ve tuğla duvarların loft alanlarının çağdaş stiliyle buluşması, panoramik geniş pencereler, açık planlı işlevsellik ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle dikkat çekiyor. LIFE-Botanicheskiy Sad Rezidans Kompleksi’nin işvereni LLC DK Pioneer. Moskova ve Avrupa’nın en büyük parkı olan Botanik Bahçesi’nin yanındaki ve metro ile tren istasyonuna yürüme mesafesindeki özel konumuyla dikkat çeken 79.000 metrekarelik proje 60.693.540 dolar değerinde. LIFEBotanicheskiy Sad yeraltı park alanı ve sosyal altyapısıyla birlikte bir rezidans kompleksinden oluşuyor. Kompleksin ilk yapım aşamasında bir 24, diğeri 16-18 kattan oluşan iki kule inşa edilecek. Tüm binalarda modern monolitik inşa teknolojisi kullanılacak. Komplekste bir anaokulu, bir ilkokul, spor merkezi ve çocuklar için oyun alanları bulunacak. Projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.


EQ


Geri Dön