29 / 04 / 2024

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Çehov Kulüp Evi projesi ile FİLİ-GRAD-2. projesini tamamladı.. 



Moskova’nın tam ortasında, Hermitage Bahçeleri’ne komşu, lüks bir kulüp binası olarak tasarlanan Çehov Kulüp Evi tamamlandı. Minimalist bir mimari tarzla inşa edilen bina, ülkemizde de çok sevilen, en çok Vanya Dayı, Vişne Bahçesi gibi oyunlarıyla tanınan büyük Rus yazarının adını taşımasıyla tarihi bağlamına uygun isimlendirilmiş oluyor.

 

EQ Dergisi'nde yer alan habere göre Başkentin metropol atmosferi içinde doğal dokulu malzemelerin tercih edilmesiyle doğayla bağlarını koruyan Çehov Kulüp Evi, 10 kat yüksekliğinde. Bir parkın yanında olması dolayısıyla aileler için ideal bir dinlenme mekânı sunuyor. Yapıda, Hermitaj Bahçeleri'nin harika manzarasına bakan bir çatı katı da bulunuyor.

 

Ant Yapı'nın Rusya’da başarıyla bitirdiği bir diğer proje ise yine Moskova’da yer alan FİLİ-GRAD-2. Rezidans ve ofislerden oluşan bu çok işlevli proje 163.000 metrekarelik bir alana yayılıyor. Fili-GRAD-2’yi oluşturan 85 metre yüksekliğindeki toplam 7 blok içerisinde ofis binaları 21, rezidans blokları ise 24 katlı. Projede bir anaokulu, spor salonu ile 1138 araba kapasiteli bir otopark da bulunuyor. “Shell&core” olarak teslim edilen yapıların inşasına 2014 yılında başlanmıştı.

 


Geri Dön