27 / 04 / 2024

Antalya Büyükşehir'den konteyner ev yardımı!

Antalya Büyükşehir'den konteyner ev yardımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’a bağlı Aksaz Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Gümüş adlı vatandaşa konteyner ev hediye etti.



 

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Aksaz Mahallesi’nde kışın yağmurlu havalarda evini su basan Ahmet Gümüş’e konteyner ev hediye etti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, konteyneri Ahmet Gümüş’e teslim etti. Büküş konuyla ilgili olarak, “Manavgat’ta ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Ahmet Gümüş’ün durumundan haberdar olur olmaz en kısa sürede mağduriyetini giderdik. Yeni evinde güle güle oturmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Ev hediye edilen Ahmet Gümüş ise, "En zor günümüzde bu yağmur çamurda bizlere yardımını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ne kadar teşekkür etsem az. Hatırlanmak çok güzel ve anlamlı Büyükşehir Belediyesi'nin bu faaliyetleri umarız herkese örnek olur. Bizleri unutmayıp yanımızda olan herkese teşekkür ederim" dedi.

 

 


Geri Dön