06 / 05 / 2024

Antalya dünyanın en prestijli belediyecilik ödülünü aldı!

Antalya dünyanın en prestijli belediyecilik ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli belediyecilik ödülü olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda büyük ödülü Antalya aldı. Başkan Menderes Türel,"Bu gurur bütün Antalya'nın gururudur" dedi.



Dünyanın en prestijli belediyecilik ödülü olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda büyük 

ödülü Antalya aldı. "Bu gurur bütün Antalya'nın gururudur" diyen Başkan Menderes Türel, "Gelişmiş ülke lerin şehirleri arasında ipi göğüsledik. Antalya'ya bir dünya şampiyonluğu getirmiş olduk" diye konuştu. 


KANADA Merkezli Uluslararası bir kurum olan 'Communities in Bloom'tarafından düzenlenen ve dünyanın en prestijli belediyecilik ödülü olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda büyük ödülü Antalya aldı.Türkiye'den ilk kez bir kentin katıldığı yarışmayı kazanan Antalya, belediyeciliğin Oscar'ını alarak tarihe geçti. 


BELEDİYECİLİĞİN OSCAR'I 

Büyükşehir Belediyesi'nin Kaleiçi'nde yaptığı düzenleme ile gelen en prestijli belediyecilik ödülü Antalya'nın dünyanın en önemli marka şehirlerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. "Dünya şehircilik ve belediyecilik Oscar'ı sayılan, beş yıldızlı altın madalya ödülü Antalya'ya hayırlı olsun" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Kanada ABD, İngiltere, İrlanda, Avustralya, İtalya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti gibi gelişmiş ülkelerin şehirleri arasında ipi göğüsledik. Antalya'ya bir dünya şampiyonluğu getirmiş olduk. Bu gurur bütün Antalya'nın gururudur"diye konuştu. .. 


Güneş


Geri Dön