18 / 05 / 2024

dünyanın en prestijli belediyecilik ödülününü aldı

dünyanın en prestijli belediyecilik ödülününü aldı

Dünyanın en prestijli belediyecilik ödülü olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda büyük ödülü Antalya aldı. Başkan Menderes Türel,"Bu gurur bütün Antalya'nın gururudur" dedi.

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Antalya dünyanın en prestijli belediyecilik ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli belediyecilik ödülü olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda büyük ödülü Antalya aldı. Başkan Menderes Türel,"Bu gurur bütün Antalya'nın gururudur" dedi.

Rixos Flüela Davos, Dünyanın En İyi Yeni Kayak Oteli yarışmasında finale kaldı!

Rixos Hotels ’ in, Alpler’in en yüksek noktasında, Davos ’ ta bulunan oteli Rixos Flüela Davos, dünyanın en prestijli kayak otellerinin ödüllendirildiği yarışmada finale kaldı...

Daniel Ellis, ısı pompasında dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Form Şirketler Grubu’nun 20 yıldır Türkiye temsilciliğini yaptığı Climate Master firmasının Başkanı Daniel Ellis, Isı Pompası sektörünün en prestijli ödülü olan “The Ritter von Rittinger” ödülüne layık görüldü.

İbrahim Burkay: Mobilyalarımızı dünyanın en önemli pazarlarında sergilemeliyiz!

Dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından birisi olan ‘I Saloni Milano Fuarı’na katıldıklarını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin ürünlerini dünyanın en önemli pazarlarında sergilemenin önemli olduğunu ifade etti...

Dünyanın en eski ikinci metrosu Tünel, 139. yaşını kutluyor!

Londra metrosundan (1863) on iki yıl sonra 17 Ocak 1875 hizmete giren ve dünyanın en eski ikinci metrosu olan Tünel, bu yıl 139. yaşını kutluyor. Kutlama nedeniyle karanfillerle gelin gibi süslenen Tünel, yolcuları müzik resitali ile karşıladı...

Dünyanın en güvenli havayolu şirketi Air New Zealand oldu!

Dünyanın en güvenli havayolu şirketinin Yeni Zelanda Havayolu şirketi Air New Zealand olduğu açıklandı. Alman havayolu kazaları araştırmaları bürosunun oluşturduğu listeye göre geçen sene birinci olan Finlandiyalı Finair üçüncü sıraya geriledi...

Dünyanın En Büyük Damla Sulama Projesi Jain’e teslim!

Hindistan’ın en büyük mikro sulama şirketi olan Jain Sulama Sistemleri, Karnataka’da dünyanın en büyük entegre mikro sulama projesini kazanarak farkını bir kez daha ortaya koydu.

Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı!

Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi HolidayCheck 'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama sonucunda Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı.

Dünyanın en büyük ev tekstili fuarı Heimtextil devam ediyor!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı'nın ikinci gününde, dünyanın önde gelen tekstil ve ev tekstili üreticileri yeni ürünlerini pazarlama imkanı buluyor...

Dünyanın en iyi 20 yerinden biri Türkiye seçildi!

Emlak yatırımları açısından “Dünyanın en iyi 20 yeri” belirlenirken Türkiye’ye 5.sırada yer verildi. İngiliz Telegraph gazetesi, emlak yatırımları için “Dünyanın en iyi 20 yeri”ni seçti.

dünyanın en prestijli belediyecilik ödülününü aldı Haberi

dünyanın en prestijli belediyecilik ödülününü aldı

Dünyanın en prestijli belediyecilik ödülü olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda büyük 

ödülü Antalya aldı. "Bu gurur bütün Antalya'nın gururudur" diyen Başkan Menderes Türel, "Gelişmiş ülke lerin şehirleri arasında ipi göğüsledik. Antalya'ya bir dünya şampiyonluğu getirmiş olduk" diye konuştu. 


KANADA Merkezli Uluslararası bir kurum olan 'Communities in Bloom'tarafından düzenlenen ve dünyanın en prestijli belediyecilik ödülü olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda büyük ödülü Antalya aldı.Türkiye'den ilk kez bir kentin katıldığı yarışmayı kazanan Antalya, belediyeciliğin Oscar'ını alarak tarihe geçti. 


BELEDİYECİLİĞİN OSCAR'I 

Büyükşehir Belediyesi'nin Kaleiçi'nde yaptığı düzenleme ile gelen en prestijli belediyecilik ödülü Antalya'nın dünyanın en önemli marka şehirlerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. "Dünya şehircilik ve belediyecilik Oscar'ı sayılan, beş yıldızlı altın madalya ödülü Antalya'ya hayırlı olsun" diyen Antalya Büyükşehir Belediye...