02 / 05 / 2024

Antalya Hali'nde soğan 2.5 TL, domates ve salatalık 3 TL! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Antalya Hali'nde soğan 2.5 TL, domates ve salatalık 3 TL! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük hallerinden biri olan Antalya Hali'nde meyve ve sebze fiyatları belli oldu. Market raflarında fiyatı dudak uçuklatan domates ve salatalık Antalya Hali'nde sadece 3 TL! Kilosu 11 TL'ye kadar çıkan patates ise sadece 2.5 TL.



Türkiye'de yıllık enflasyon yüzde 80,21 düzeyinde gerçekleşti. Bundan en çok gıda fiyatları nasibini aldı. Bunun üzerine vatandaşlar, temel gıda ürünlerini daha ucuza almak için büyük bir araştırma yapmaya başladı. Market fiyatları başını alıp gidince vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Hatta komşuları ile birleşip hallerden alışveriş yapmaya başladı. Bunun nedeni ise hal ve market fiyatları arasında büyük farklar oluşması oldu.

Türkiye'nin en büyük hallerinden biri olan Antalya Hali'nde meyve ve sebze fiyatları belli oldu. 17 Eylül 2022 listesi Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinden bugün duyuruldu. Hal fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 17 Eylül 2022 fiyat listesinin açıklanması ile vatandaşlar, hal fiyatları ve market fiyatları arasındaki farka inanamadı. Market fiyatları ve hal fiyatları arasında neredeyse 8.5 TL fark bulunuyor. 

Antalya Hali nde soğan 2.5 TL, domates ve salatalık 3 TL! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hal Müdürlüğü tarafından güncellenen sebze ve meyve fiyatlarının raf fiyatlarına göre olan uygunluğu dikkat çekti. Migros'ta kilosu 11,50 TL olan domates Antalya Hali'nde sadece 3 TL'ye satılıyor. Aynı şekilde Migros'ta 11 TL'ye satılan salatalık Antalya Hali'nde sadece 3TL! Yine markelerde kilosu 10-11 TL arasında değişen soğanın kilogram fiyatı Antalya Hali'nde sadece 2.5 TL! Patates fiyatları ise 4 TL'den başlıyor. Sarımsak gibi pahalı ürünlerin başlangıç fiyatı ise 10 TL olarak belirlendi. Peki, Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 17 Eylül 2022 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hal fiyat listesi...


    Geri Dön