30 / 04 / 2024

Antalya Kırcami'de sona gelindi!

Antalya Kırcami'de sona gelindi!

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar planına yapılan itirazların reddedilmesiyle sona gelinen Kırcami hakkında açıklamalarda bulundu.



30 yıldır süre gelen Kırcami sorununun Muratpaşa ve Büyükşehir Belediyesi"nin örnek çalışmasıyla çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Akbıyık, Ekim ayına kadar tamamlanması beklenen planın ardından Kırcami'de yeni bir kent yaratmak için çalışmaların başlayacağını söyledi. 


BÜYÜK FIRSAT 

Kırcami'nin Antalya'da inşaat sektöründe yaşanan durağanlığa çözüm olabilecek büyüklükte bir hacme sahip olduğunu aktaran KEMDER Başkanı, "9 mahalleyi kapsayan Kırcami'de 130 bin kişilik bir kent ortaya çıkacak. Böylesine büyük bir yatırım alanı Antalyalı müteahhitler için de büyük bir fırsat. Burada müteahhitler olarak ortak hareket ederek bu projeyi en sağlıklı şekilde Antalya'ya kazandırmak için üzerimize düşen görevleri yapmamız gerekiyor. Muratpaşa Belediyesi'niıı Ekim ayına kadar tamamlayacağını düşündüğümüz prosedürlerin ardından, büyük bir süratle alt yapı çalışmalarını tamamlamasını bekliyoruz. 


Kemder olarak Kırcami projesinin bölgedeki hak sahibi vatandaşlarımıza ve Antalya'mıza hayırlı olmasını diliyor ve projede emeği geçen Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.


Antalya Gazetesi 




Geri Dön