21 / 05 / 2024

Antalya Kırcami nerede

Antalya Kırcami nerede

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar planına yapılan itirazların reddedilmesiyle sona gelinen Kırcami hakkında açıklamalarda bulundu.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Beyaz eşyalarda en büyük indirimler nerede? 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sezon kampanyalarına göre beyaz eşyalarda en büyük indirimlerin nerede olduğuna baktık. İşte kampanyalı beyaz eşyalar ve fiyatları...

Beko bulaşık makineleri ne kadar? En ucuz Beko bulaşık makinesi nerede? İşte, 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Beko’da ayın ürünü, Beko BM 5045 Bulaşık makinesi oldu. Herkes tarafından çok sevilen bulaşık makinesi, şimdi en uygun fiyatıyla haberimizde sizi bekliyor. Sizde en ucuz Beko çamaşır makinesi nerede diye arıyorsanız, işte Beko 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Antalya Kırcami nerede Haberi

Antalya Kırcami nerede

30 yıldır süre gelen Kırcami sorununun Muratpaşa ve Büyükşehir Belediyesi"nin örnek çalışmasıyla çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Akbıyık, Ekim ayına kadar tamamlanması beklenen planın ardından Kırcami'de yeni bir kent yaratmak için çalışmaların başlayacağını söyledi. 


BÜYÜK FIRSAT 

Kırcami'nin Antalya'da inşaat sektöründe yaşanan durağanlığa çözüm olabilecek büyüklükte bir hacme sahip olduğunu aktaran KEMDER Başkanı, "9 mahalleyi kapsayan Kırcami'de 130 bin kişilik bir kent ortaya çıkacak. Böylesine büyük bir yatırım alanı Antalyalı müteahhitler için de büyük bir fırsat. Burada müteahhitler olarak ortak hareket ederek bu projeyi en sağlıklı şekilde Antalya'ya kazandırmak için üzerimize düşen görevleri yapmamız gerekiyor. Muratpaşa Belediyesi'niıı Ekim ayına kadar tamamlayacağını düşündüğümüz prosedürlerin ardından, büyük bir süratle alt yapı çalışmalarını tamamlamasını bekliyoruz. 


Kemder olarak Kırcami projesinin bölgedeki hak sahibi vatandaşlarımıza ve Antalya'mıza hayırlı olmasını...