19 / 05 / 2024

Antalya'da merdivenler renkleniyor!

Antalya'da merdivenler renkleniyor!

Beyoğlu ilçesindeki Salı Pazarı Yokuşu merdiven basamaklarının, gökkuşağı renkleriyle boyanmasının ardından sosyal medya üzerinden örgütlenen grup, Akdeniz Bulvarı'ndan Konyaaltı Plajı'na inen merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı...



İstanbul'da Beyoğlu ilçesindeki Salı Pazarı Yokuşu merpen basamaklarının, bir vatandaş tarafından gökkuşağı renkleriyle boyanması, bazı illerde de sokak merpenlerinin renklendirilmesi eylemine yol açtı. 


Antalya'da da sosyal medya üzerinden örgütlenen yaklaşık 30 kişilik bir grup,  Akdeniz Bulvarı'ndan Konyaaltı Plajı'na inen merpenleri boyadı. Grup, el izleriyle de basamak üzerine motifler oluşturdu. 


Merpenleri boyayanlar arasında yer alan üniversite öğrencisi Servan Turan sosyal medya üzerinden bir araya geldiklerini belirterek, "Yanımıza getirdiğimiz sprey ve yağlı boyalarla buradaki merpenleri boyuyoruz. Etkinlik kentin farklı noktalarında da devam edecek" dedi.


Öte yandan, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in sosyal medya aracılığı ile takipçilerine yaptığı duyurunun ardından Manavgat Hasan Fehmi Boztepe Caddesi 8. Noter karşısında toplanan grup, burada bulunan merpeni gökkuşağı rengine boyadı.


AA


Geri Dön