02 / 05 / 2024

Antalya'da vatandaşların bağışladığı sebze paralarıyla yapılan okul hizmete açıldı!

Antalya'da vatandaşların bağışladığı sebze paralarıyla yapılan okul hizmete açıldı!

Antalya’nın Demre ilçesinde bulunan Karabucak İlkokulu’na vatandaşlar tarafından yapılan ek ortaokul binası törenle hizmete girdi. Kaymakam Karaman, okulun mahalle halkının okula bağışladığı sebze paralarıyla yapıldığını söyledi...




Antalya’nın Demre ilçesine bağlı Karabucak Mahallesi’nde bulunan Karabucak İlkokulu’na vatandaşlar tarafından yapılan ek ortaokul binası törenle hizmete girdi.


Demre’ye bağlı Karabucak Mahallesi’nde vatandaşların kendi imkanları ve İlçe Kaymakamlığının katkıları ile yaptırdıkları ortaokul binası törenle hizmete girdi. Törene İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karamn, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, daire amirleri, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılış töreninde konuşma yapan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman; “Açılışını yaptığımız bu okul binası mahalle halkının okula bağışladığı domates, biber paraları ile temeli atıldı. Mahalle halkı bu binanın yapılması o kadar özveri gösterdiler ki takdire şayandır. Yetişemedikleri zamanlarda devlet olarak bizde katkı sağladık ve okul binasını tamamladık. İki katlı ve 8 derslikten oluşan okulumuz tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun” dedi.


Maraş Gündem


Geri Dön