18 / 05 / 2024

karabucak ortaokulu açıldımı

karabucak ortaokulu açıldımı

Antalya’nın Demre ilçesinde bulunan Karabucak İlkokulu’na vatandaşlar tarafından yapılan ek ortaokul binası törenle hizmete girdi. Kaymakam Karaman, okulun mahalle halkının okula bağışladığı sebze paralarıyla yapıldığını söyledi...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Tel Abyad'da Türkiye'nin restore ettiği okul hizmete açıldı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılmış Tel Abyad ilçesinde restorasyon ve onarım çalışmaları sona eren Şeyh Ahmet Yasin İlk ve Ortaokulu açıldı.

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Şanlıurfa Vergili İlk ve Ortaokulu hizmete açıldı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Vergili Mahallesinde inşaatı tamamlanan 12 derslikli Vergili İlk ve Ortaokulu açıldı.

Şile'deki askeri alan imara açıldı mı?

İstanbul Şile’de eski askeri lojmanların yer aldığı iki ayrı parselden oluşan toplam 30 dönümlük askeri alanın imara açıldığı iddia edildi.

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

karabucak ortaokulu açıldımı Haberi

karabucak ortaokulu açıldımı


Antalya’nın Demre ilçesine bağlı Karabucak Mahallesi’nde bulunan Karabucak İlkokulu’na vatandaşlar tarafından yapılan ek ortaokul binası törenle hizmete girdi.


Demre’ye bağlı Karabucak Mahallesi’nde vatandaşların kendi imkanları ve İlçe Kaymakamlığının katkıları ile yaptırdıkları ortaokul binası törenle hizmete girdi. Törene İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karamn, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, daire amirleri, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılış töreninde konuşma yapan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman; “Açılışını yaptığımız bu okul binası mahalle halkının okula bağışladığı domates, biber paraları ile temeli atıldı. Mahalle halkı bu binanın yapılması o kadar özveri gösterdiler ki takdire şayandır. Yetişemedikleri zamanlarda devlet olarak bizde katkı sağladık ve okul binasını tamamladık. İki katlı ve 8 derslikten oluşan okulumuz tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun” dedi.


Maraş...