28 / 04 / 2024

Antasya Rezidans'ta teslimler Ekim 2015'te başlıyor!

Antasya Rezidans'ta teslimler Ekim 2015'te başlıyor!

Ant Yapı’nın İstanbul Ümraniye’de inşa ettiği 42 katlı ‘Antasya Residence’ projesinin inşasında 42’inci kata ulaşıldı. 617 bağımsız birimden oluşan projede teslimlerin Ekim 2015’de yapılması planlanıyor.



Antasya Residence, İstanbul’da, TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor.  1. ve 2. köprü bağlantı yollarına yakın bir mesafede konumlanan projede teslimlerin Ekim 2015’de yapılması planlanıyor. Antasya Residence; Akasya Yapı’nın yaklaşık 50 dönüm arsası üzerinde geliştirdiği konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. Bu karma yapı içerisinde 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunda, standart kat planlarındaki 1+1 ve 2+1 dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etmek de mümkün. Projede Üst kattaki daireler, Avrupa yakası silueti ve orman manzarasına hakim olmasıyla öne çıkıyor. Antasya Residence projesi yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Banka kredisi kullanmadan doğrudan Ant Yapı’ya borçlanmak isteyenler, yüzde 25’i peşin ödedikten sonra kalanı 2016 sonuna kadar vadelendirilebiliyor. Daha uzun vade seçenekleri için anlaşmalı bankalardan Ant Yapı garantörlüğü ile 120 aya kadar taksit seçeneklerinden yararlanmak da mümkün.


Yüzde 65’ini Sattı 

Ant Yapı’nın genel merkez olarak Ümraniye’yi seçmiş olmasının tesadüf olmadığını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Asya yakasında, her iki köprüye açılan yolların kavuştuğu noktada, orman yeşilliği ve temiz havası içinde,  Marmaray  ve metro gibi ulaşım olanaklarının tam kalbinde, yenilikçi inşaat tekniklerine, üstün mimari ve inşaat kalitesine sahip yapıları ve AVM’leriyle Ümraniye, tam da Ant Yapı’nın “yapılmazı yapmak” felsefesiyle uyum içinde bir bölge” dedi. Bölgede daha önce Antrium adında bir konut projesi daha geliştirdiklerini belirten Okay,  Antasya projelerinde, maksimum sosyal olanaklarıyla akıllı bina konseptini birleştirdiklerini söyledi.  Projenin konut, AVM ve ofis bloklarını içeren bir kompleks içerisinde bulunmasının avantaj sağladığını belirten Okay, bugüne kadar yüzde 65’e varan oranda bir satış yaptıklarını kaydetti. 


Hürriyet Ek


Geri Dön