02 / 05 / 2024

Anthill Residence fiyat listesi!

Anthill Residence fiyat listesi!

Firma: Ant Yapı

Proje: Anthill Residence

Ant Yapı 'nın girişmi ile Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Anthill Residence fiyat listesi 'nin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...





 İçerisnde toplam 804 adet dairenin bulunduğu  Anthill Residence  projesi  Ant Yapı  imzasıyla yükseliyor. 25 bin metrekare olarak belirlenen arsa alanına sahip olan Anthill Residence fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 


İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'de yükselen Anthill Residence kalan son 70 dairenin halen satışta. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daire alternatiflerinin yer aldığı projedeki satışların yüzde 90’ı tamamlanmış durumda. Anthill Residence fiyat listesi 'ne daire bilgiler şöyle: 



Anthill Residence fiyat listesi; 


Anthill Residence fiyat listesi 'ne göre  1+1 daireler 589 bin dolar, 2+1 daireler ise 730 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarına bekliyor. 


Anthill Residence ödeme planı: 


Anthill Residence ödeme bilgilerine göre tutarın yüzde 75'i için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede bu şekilde daire alındığında tutarın yüzde 25’i peşinat olarak ödeniyor. Anthill Residence fiyat listesi 'ne dair detayları 212 373 6888 numaralı telefondan edinebilirsiniz. 


Anthill Residence nerede? 


Anthill Residence adres: Cumhuriyet Mah. İncirlidede Cad. No:6 34380 Bomonti – Şişli


Anthill Residence telefon: 212 373 6888


Anthill Residence teslim tarihi: 


Projede yer alan dairelerin teslimatı hemen yapılıyor. 


Anthill Residence 'ın içerisinde jet poll ve solaryum, vitamin bar, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güzellik salonu güneşlenme terası ve yüzme havuzu gibi imkanlar mevcut.



Telefon: 0212 232 42 32

Web Adresi: www.anthillresidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön