29 / 04 / 2024

Antteras Beylerbeyi satılık!

Antteras Beylerbeyi satılık!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antteras

Konut teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Antteras Beylerbeyi satılık konut fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz...



İnşaat çalışmaları henüz başlamayan  Antteras  projesinde 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Antteras Beylerbeyi satılık konut bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Ant Teras projesi İstanbul Anadolu yakası Beylerbeyi'nde yaşama geçiriliyor. Antteras Beylerbeyi satılık konut bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projede, teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Konutların birleştirilerek ikiz ya da müstakil villaya dönüştürülen Beylerbeyi Antteras  Ant Yapı  imzasıyla yükseliyor. Antteras Beylerbeyi satılık daireler hakkında bilgi almak için haberimizi okumanız yeterli.


Antteras Beylerbeyi satılık!


Sosyal alanları arasında; Türk hamamı, çocuk oyun alanı, kuaför, yüzme havuzu, fitness center ve buhar odası bulunan Antteras Beylerbeyi satılık konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlıyor.


Beylerbeyi Antteras Evleri projesinde 2 oda 1 salon dubleks konutların alanları 192 metrekare, 5 oda 2 salon dubleks konutların alanları 479 metrekare olarak belirlendi. Antteras Beylerbeyi satılık konutların metrekare birim fiyatları 6 bin dolara kadar yükseliyor.


Telefon: 0216 630 67 67

Web Adresi: www.antteras.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön