22 / 05 / 2024

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şani İnşaat imzalı Ap Sea Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! 20 bin dönümden oluşan Projede 24 villa 30 bağımsız alan villa alıyor. Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak



Gündoğan koyunun ferah havasını ve öğlen güneşini  en az alan yerinde bulunan, denize ve plaja 500 metre mesafede yaklaşık 20 bin metrekare  arsa üzerine kurulan Ap Sea Gate Bodrum projesinde;  düz ayak çıkışlı  12 adet Müstakil Bahçeli Havuzlu ve Havuzsuz 2+1+(1), 5 adet 3+1+(1) Havuzlu Müstakil Villa, 13 adet 4+1+(2) Havuzlu Müstakil Villa olmak üzere, toplamda 30 konut yer almaktadır.

Ap Sea Gate Bodrum, cazip lokasyon özellikleri ile de içerisinde yaşayacak kişilere kolay ulaşım imkanları sunuyor. Gündoğan merkeze ve otogara 750 metre, Yalıkavak'a 5,9 kilometre, Ortakent'e 16 kilometre, Bodrum'a 21 kilometre, Türkbüküne 10 kilometre ve havaalanına ise 49 kilometrelik mesafede konumlanıyor.

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Projede yer alan geniş mekânlara sahip müstakil bahçeli havuzlu ve havuzsuz 2+1+(1) ler, duvar payları  ile beraber 126 ve 138 metrekare arasında değişen büyüklüklerde,  3+1 havuzlu  müsatakil villalarımız duvar payları ile beraber 162 metrekare, 4+1+(2) havuzlu müstakil villalar ise 287 metrekare olarak tasarlandı. 

Ap Sea Gate Bodrum projesi 2850 metre uzunluğa ulaşan ve 8500 metrekare alanı kaplayan bahçe duvarları, Bodrumun muhteşem doğal yapısına uygun olarak Hekimköy Taşları ile yapılmıştır. Projeye özel anlaşmalı plaj bulunuyor. Proje 7/24 güvenlik, tam beslemeli jeneratör , ortak su deposu, yerden ısıtma ve VRF sistem klima gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Projede sosyal tesis alanı olarak ortak ısıtmalı havuz , sauna, fıtness ,buhar odası yer alıyor.

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Bodruma imzasını atan ünlü Mimar Emre Kunt tarafından tasarlanan projenin en dikkat çekici özelliği ise geniş arazi yapısında yer alan ölçülü eğim sayesinde Blok yerleşiminde tüm blokların deniz ve doğa manzarasını doyasıya alacak şekilde çapraz ve birbirini engellemeyecek şekilde geniş teraslara sahip villalar olarak tasarlanmış olmasıdır. Dış cephe tasarımında mükemmel bir uyumla kullanılan taş kaplamalar projenin şık bir görünümünü arttırmıştır.

 Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Proje yaklaşık 20 dönüm arsa büyüklüğüne sahip olmasına rağmen imar yapılaşma yoğunluğunun yüzde 20’lerde olduğu için sadece 24 bloğa sahip. Sitede yer alan mülklerin  ortalama  kendi oturumları hariç yaklaşık 125 ile 350 metrekare arasında değişen geniş bahçe ve genel peyzaj alanları kazandırmış, bu durum  bağımsız bölümlerin arsa paylarını yükselterek kişi başı 430 metrekare ile 860 metrekare arası arsa payına sahip mülkler haline getirmiştir. Geniş peyzaj ve bahçe alanları sayesinde, doğanın ve denizin bir arada yer aldığı muhteşem tatil keyfini bir arada yaşayacaksınız.

Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...


Geri Dön