29 / 04 / 2024

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Apple, daha önce de belirtildiği üzere iPhone modelleri için pil değiştirme fiyatlarını artırdı. Detaylar için buraya tıklayın!



Apple, pil değiştirme servis ücretlerini artırarak artan malzeme fiyatlarıyla mücadele etmenin bir yolunu buldu. Ufuktaki yükselişle birlikte iPhone kullanıcıları, cihazlarının pil sağlığını korumak için daha fazla önlem almalıdır.

Apple'ın iPhone modelleri için pil değiştirme fiyatlarını artıracağı bir süredir konuşuluyordu. Ayrıca, şirket daha önce bir açıklama yayınladı. Bu kez iPhone 14 serisi dışındaki iPhone modelleri için garanti kapsamı dışında kalan pillerin servis ücreti artırıldı.

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...Apple, iPhone modellerinin pil değişim ücretini 540 TL artırdı!

ShiftDeleteNet'ten Aleyna Kaptı'nın haberine göre; teknoloji devi Apple, garanti kapsamı dışında kalan piller için servis ücretlerini artırdı. Şirket, geçtiğimiz aylarda iPhone onarım ve servis sayfasına notlar eklemişti. Bu notun içinde, piller için servis ücretlerinin 1 Mart'tan itibaren artacağını açıkladı.

“Şu anda geçerli olan garanti kapsamı dışında pil servisi ücreti şubat 2023’ün sonuna kadar geçerli olmaya devam edecektir. 1 Mart 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere garanti kapsamı dışında pil servisi ücreti iPhone 14’ten önceki tüm iPhone modelleri için 540 artırılacaktır.”


Geri Dön