29 / 04 / 2024

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Microsoft SwiftKey uygulaması, geçtiğimiz günlerde App Store'dan kaldırıldı.



Microsoft’a ait SwiftKey klavye uygulaması, 5 Ekim’de App Store’dan kaldırıldı. Uygulamayı zaten indirmiş kişiler kullanmayı sürdürebilecekken, mağazadan tekrar indirilemeyecek. Bu sebepten ötürü uygulamayı silerseniz tekrardan kullanamayacaksınız. Uygulama yayından kalktığı için haliyle güncelleme de gelmeyecek.

2014 yılından beri iOS ve Android klavyesi olarak kullanılan program, 2016 yılında Microsoft tarafından satın alındı ​​ve iki yıl önce  SwiftKey olarak yeniden adlandırıldı. Ancak, Android cihazlar için uygulama Play Store'da hala destekleniyor.

Kullanıcılar, SwiftKey'in son 2 yıldır bir güncelleme almadığından ve programın iOS kısmı için desteğin kesildiğinden şikayet ediyor. Şirket, uygulama desteğinin sonu hakkında bir açıklama gerçekleştirmedi.

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!

SwiftKey Puppets Android için animoji özelliğini sağlayacak.

SK Puppets'ta animoji benzeri işlevi kullanabilirsiniz. Microsoft'un en popüler programlarından SwiftKey, yeni emoji teknolojisiyle ilgili ilk videoyu YouTube'da yayınladı. Söz konusu uygulama, Android kullanıcılarının 3D hayvan karakterlerinin ayrıntılı  ifadelerini kontrol etmelerine ve mesaj gönderirken kendi emojilerini kullanmalarına olanak tanıyor. 

SwiftKey'in "Kuklalar" adlı yeni özelliği, yavaş yavaş Android kullanıcılarına sunuluyor. Uygulamanın klavyesiyle, gülümsemenizi, göz kırpmanızı ve baş hareketlerinizi tanıyan pandalar, kediler, dinozorlar, baykuşlar veya köpekler ile ifade edebilirsiniz.

Şirket, yakın gelecekte emoji video kaydını uygulamaya  entegre etmelidir. Microsoft'un üç yıl önce 250 milyon dolara satın aldığı SwiftKey'in ilerlediğinin bir göstergesi. 

SwiftKey, Android ve iOS'ta popüler bir klavye uygulaması olarak tanınıyor ve iOS'a vedası eleştiri alıyor gibi görünüyor.

Bir iPhone modeli daha adaya veda ediyor!
Telefonunu yenilemek isteyenler dikkat! En hızlı Android telefonlar!
Samsung Galaxy S22 Ultra'ya 3 bin TL indirim! Çılgın fırsat kaçmaz! 9 Ekim 2022 fiyat listesi...
Bim'den iPhone 13 için son fırsat! 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Geri Dön