17 / 05 / 2024

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Ürettiği cihazlar dünya genelinde yüzmilyonlarca satış rakamına ulaşan ABD’li teknoloji devi Apple ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi daha geldi. Teknoloji meraklılarını ilgilendirecek bu iddiaya göre Apple, fiyatı oldukça ucuz olacak iPad benzeri bir cihazı piyasaya çıkaracak.



Apple’in bu yeni ürünüyle ilgili gelen bilgiler kısıtlı olsa da, sadece duvara ya da buzdolabınıza takılabileceği, düşük özellikli bir iPad olabileceği iddiaları kuvvetli.

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

İddialara göre cihaz, Google ve Amazon’un halihazırda sunduğu Nest Hub  ve Echo Show ürünlerine benziyor

Cihazın fiyatıyla ilgili de çeşitli iddialar ortaya atılmakta. Teknoloji meraklıları, ABD’de en ucuz iPad’in 329 dolar olduğunu ve Apple’in yeni ürününün fiyatının da bu seviyelerde olacağını tahmin ediyor.

Konuyla ilgili haberlerde ayrıca Apple'ın daha büyük akıllı ev ekranları üzerinde çalıştığı bilgisi de yer almakta.

Diğer taraftan, Apple TV kullanıcıları için de güzel bir haber de, yeni Apple TV 2024'ün ilk yarısında piyasaya çıkabileceği yönünde. Ancak Apple TV 2024’te işlemcisi güncellenecek olsa da, 8K desteği bulunmayacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan Apple TV ve HomePod'u tek bir cihazda birleştiren ve çalışmaları süren bu  cihazın çok yakında piyasaya çıkması ise beklenmiyor.


Geri Dön