30 / 04 / 2024

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Ürettiği cihazlar dünya genelinde yüzmilyonlarca satış rakamına ulaşan ABD’li teknoloji devi Apple ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi daha geldi. Teknoloji meraklılarını ilgilendirecek bu iddiaya göre Apple, fiyatı oldukça ucuz olacak iPad benzeri bir cihazı piyasaya çıkaracak.



ABD’li teknoloji devi Apple, teknoloji meraklıları için yeni bir ürünü daha piyasaya sürme hazırlıkları içinde.  Edinilen bilgiye göre şirket, iPad benzeri ancak ucuz bir cihazı ne zaman piyasaya çıkaracağı bilinmiyor. Söz konusu cihaz ile termostat ve aydınlatma gibi kimi akıllı ev özelliklerini kontrol etmeniz mümkün olurken, video da oynatabilecek olan cihazın, FaceTime'ı da destekleyeceği gelen iddialar arasında.

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Dünyanın en büyük teknoloji şirketi Apple'ın geçtiğimiz gün duyurulan ikinci nesil HomePod'unun, şirketin yeni "akıllı ev gereçlerinin" başlangıcı olabileceği iddia edilirken, cihazın FaceTime için de kullanılabileceği bildiriliyor.

Konuyla ilgili Bloomberg'den Mark Gurman’ın haberine göre teknoloji şirketi Apple, iPad benzeri bir cihaz üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu cihaz, cihazla aydınlatma, termostat gibi kimi akıllı ev özelliklerini kontrol etmeniz mümkün olacağı gibi, cihazın aynı zamanda video oynatabileceği ve FaceTime'ı da destekleyeceği iddia edilmekte.


Geri Dön