07 / 05 / 2024

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 



Apple’ın yeni politikası şu anda 6. nesil iPad mini için geçerli ancak aylarda diğer iPad’ler için de  olabilir diye değerlendirmeler de yapılıyor. 

iPAD MİNİ 6’NIN PİL DEĞİŞİM ÜCRETİ NE KADAR?

Peki, iPad mini 6 için pil değişim ücreti ne kadar olacak? Apple’ın iPad servisi ve onarım sayfasındaki bilgilere göre;  iPad mini 6 dahil tüm iPad’ler için (iPad Pro, iPad mini, iPad Air ve iPad) pil değişim ücreti 1759 Türk Lirası olarak fiyatlandırılmış.  Ancak iPad batarya değişimi fiyat listesinin tüm modeller için aynı tutulduğu da gözden kaçmıyor. 

Peki, Apple tablet tamiri fiyatları ne kadar diye merak ediyorsanız, onu da sizin için araştırdık. Pil dışında bir hasar oluşması durumunda kullanıcının Apple tablet için en az ödeyeceği ücret 4919 Türk Lirası olarak belirlenmiş. Bu fiyatlandırma, M1 işlemcili iPad Pro’da 14.300 Türk Lirası’na kadar çıkabiliyor, bunu da belirtelim.

Editörün Notu: Bu haber 29 Eylül 2022 tarihinde saat 04:25'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 53 kuruş, euro 18 lira 07 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

 

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Emeklilerin 2023 zammı netleşiyor! En düşük emekli maaşı kaç lira olacak? Şimdi bakın!

PTT'den müjde! Ekim ayında en az 10 bin personel alınacak!

 


Geri Dön