04 / 05 / 2024

Apple'ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone'lar böyle olabilir

Apple'ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone'lar böyle olabilir

Apple, iPhone ekranlarında yeni bir yol açıyor, iPhone 14 Pro ekranı, bugüne kadarki en gelişmiş OLED'i kullanabilir. Diğer ürünlere ek olarak OLED yerine mikro LED'i benimseyeceklerini gösteriyor.



Apple, iPhone'u kullanıcıları için en iyi özelliklerle sağlama planına devam ediyor. Digitimes'ın yeni bir raporuna göre Apple, gelecekte mikro LED ekrana sahip bir iPhone piyasaya sürüyor olabilir. Doğrudan faydalar, OLED ekranlara kıyasla daha iyi ekran parlaklığı, daha düşük güç tüketimi ve daha iyi bir kontrast oranı olacaktır. Ne zaman serbest bırakılacaklardı? Tam geçiş on yıl kadar sürebilir.

iPhone dışındaki diğer cihazlarda mikro LED'ler bulunacak

iPad Pro'da zaten çıkmış olan mini LED ile karıştırılmamalıdır . Mini LED, doğrudan arka ışığa atıfta bulunan bir LCD alt tabakanın arkasında bulunan teknolojidir.

Ayrıca okuyun: 2024 Maserati GranTurismo'nun ABD fiyatı açıklandı, 174 bin dolardan başlıyor

Mikro LED'ler, kullanım ömrünün detayını düşünmeden daha parlak parlayabilmeleri farkıyla OLED'lere benzer bir performansa sahiptir. . Arkadan aydınlatma gerektirmeyen kesin bir görüntü sunan çok renkli LED'lerle kendinden aydınlatmalı pikseller kullanırlar.

Apple ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone lar böyle olabilir

Bununla birlikte rapor, Apple Watch Ultra'nın mikro LED teknolojisini benimseyen ilk cihaz olacağını gösteriyor. Sırada iPhone ve iPad olacak ama bunun için 2024 veya 2025'i beklememiz gerekecek. Apple'ın hedefi kendi mikro LED ekranını geliştirmek. Şu anda üretim teknolojisi çok pahalı, bu nedenle Apple'ın gelecek yıllarda maliyetleri düşürmek için çevreye müdahil olmak istediği anlaşılıyor .

Birkaç mikro LED avantajını vurgulamak ve vurgulamak için. Teknoloji, farklı ekran parçaları kullanılarak oluşturulabildiği için daha esnek olabilir. HDR kontrolü diğer teknolojilere göre çok daha iyi.
 

Apple'ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone'lar böyle olabilir


Geri Dön